HELLAS Rally Raid 2022: Βάθρο για τον Alexander Chepurko

Στην Ελλάδα διεξήχθη το HELLAS Rally Raid, ένας απαιτητικός αγώνας εφτά ημερών ο οποίος ήταν υπο την αιγίδα της FIM.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία στις εφτά μέρες να οδηγήσουν στην κεντρική Ελλάδα σε διαδρομή εκτός δρόμου, περνώντας από δάση, βουνά και κοιλάδες. Η κάθε μέρα περιλάμβανε 160-250 χιλιόμετρα όπου το 90% ήταν εκτός δρόμου.

Αρκετοί αναβάτες ήταν αυτοί που δήλωσαν συμμετοχή και μεταξύ αυτών ήταν και ο Alexander Chepurko ο οποίος έτρεξε με την Κυπριακή σημαία καθώς είναι κάτοχος αγωνιστικής άδειας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Ο Chepurko συμμετείχε και πέρυσι στον συγκεκριμένο αγώνα  με μεγάλη επιτυχία καθώς στην κατηγορία Μ3 όπου αγωνίστηκε κατάφερε να τερματίσει στο βάθρο.

Παρόλο που ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος στον συγκεκριμένο αγώνα, εντούτοις ο Alexander Chepurko που συμμετείχε και φέτος, είχε σαν στόχο να επαναλάβει την περσινή επιτυχία.

Οδηγώντας μια ΚΤΜ EXC-F 450 και απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους κατάφερε να υλοποιήσει το στόχο του καθώς τερμάτισε τρίτος στην κατηγορία του πίσω από τους Albert Martin και FerdinandKreidl, με την Κυπριακή σημαία να κυματίζει για  ακόμα μια φορά σε διεθνή αγώνα.