H CUPRA τιμά τους παίκτες του πρώτου Clásico στην ιστορία

Οι παίκτες που συναγωνίστηκαν στο πρώτο Clásico στην ιστορία , πρωταγωνιστούν σε ένα ειδικό βίντεο που μετέδωσε η CUPRA πριν από τον αγώνα των δυο μεγάλων ομάδων τον Δεκέμβριο. Το νέο εμπορικό σήμα της SEAT, το οποίο τον περασμένο Αύγουστο έγινε ο επίσημος συνεργάτης Αυτοκίνησης και Μεταφοράς της FC Barcelona για τις επόμενες πέντε σεζόν, ταξιδεύει στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, για να τονίσει αξίες όπως πάθος, φιλοδοξία και αποφασιστικότητα ως αφετηρία σημαντικών γεγονότων. Το CUPRA κάνει το ντεμπούτο του στο Clásico σε κινηματογραφική μορφή που σας μεταφέρει πίσω πάνω από 100 χρόνια στο χρόνο, στον πρώτο αγώνα, που πραγματοποιήθηκε σε ιπποδρόμιο το 1902.

Σύμφωνα με τον CEO της CUPRA Wayne Griffiths: «Τα μεγάλα όνειρα ξεκινούν με λίγους πιστούς. Αν και το ποδόσφαιρο δεν ήταν ένα δημοφιλές άθλημα το 1902, μια ομάδα 22 ανδρών που έτρεφε πάθος για το άθλημα, συγκεντρώθηκαν στη Μαδρίτη για να παίξου στο πρώτο Clásico. Όπως ακριβώς και αυτός ο ιστορικός αγώνας, το CUPRA γεννήθηκε από την πεποίθηση μιας ομάδας ανθρώπων να δημιουργήσει μια σύγχρονη μάρκα ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις των αυτοκινήτων». Το βίντεο είναι γυρισμένο σε θρυλικές τοποθεσίες στην Μαδρίτη, όπως το Μουσείο Σιδηροδρόμων, και μεταδόθηκε στην τηλεόραση σε Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Μεξικό.

Το βίντεο συμπεριλαμβάνει το CUPRA Formentor Concept, το πρώτο μοντέλο που αναπτύχθηκε ειδικά για το εμπορικό σήμα. Με τη βοήθεια ενός υβριδικού κινητήρα plug-in υψηλής απόδοσης, το νέο αυτό όχημα θα κατασκευαστεί στο Martorell και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου μοντέλου CUPRA Ateca και με την άφιξη του CUPRA Formentor και του Leon CUPRA, η εταιρεία θα ενισχύσει την γκάμα των προϊόντων της με στόχο τον διπλασιασμό των πωλήσεων τα επόμενα δύο με τέσσερα χρόνια. Για να επιτύχει αυτό το στόχο, η μάρκα ενοποίησε τη δομή της φέτος, καθορίζοντας τη διοικητική της ομάδα και αυξάνοντας το εργατικό της δυναμικό κατά 50%. Επιπλέον, η CUPRA ολοκληρώνει την κατασκευή της νέας έδρας της, ενός εργοστασίου 2.400 τετραγωνικών μέτρων δίπλα στο αρχηγείο της SEAT, το οποίο θα ανοίξει το επόμενο έτος. Η CUPRA βρίσκεται στο δρόμο για το κλείσιμο του δεύτερου έτους της επιχείρησής της με ένα ρεκόρ πωλήσεων. Η νέα αυτοκινητοβιομηχανία πέτυχε συνολικά 22.800 μονάδες που πωλήθηκαν μέχρι τον Νοέμβριο του 2019, ποσοστό που είναι κατά 74% υψηλότερο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=SyoskKhg73g&feature=emb_title