GEPA Mechanical Installations και Μιχάλης Σοφοκλέους νικητές στην 2WDS και RCS1 στο Pafos Rally Sprint

Ο οδηγός της GEPA Mechanical Installations Μιχάλης Σοφοκλέους κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία 2WDS και στην RCS1, στον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που έγινε στη Τίμη την Κυριακή 01/05/2022 από τον Σύνδεσμο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάφου.

Ο πρωταθλητής ταχύτητας στην κατηγορία 2WDS και στην RCS1, συνεχίζει δυναμικά στο φετινό πρωτάθλημα με το GEPA MechanicalInstallations VW Golf GTi. Στο Pafos Rally Sprint, κατάφερε να επικρατήσει με χρόνο 02:03.68 που σημείωσε στη δεύτερη χρονομετρημένη διαδρομή και να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία 2WDS και στην RCS1.

Ο δεύτερος οδηγός της ομάδας, Μάριος Ζάκος, επέστρεψε στους αγώνες ταχύτητας κάνοντας μία καλή εμφάνιση, βελτιώνοντας την απόδοσή του σε κάθε διαδρομή, με τον καλύτερο χρόνο του να είναι 02:09.50 στην δεύτερη χρονομετρημένη.

Την προσπάθεια του Μιχάλη Σοφοκλέους στηρίζουν επίσης οι Rheinol – Safety Plus Cyprus, Nava, Thomason Machinery, Limniotis, Red WheelsMotors Ltd, Peric Νερό Αγρού, Trackit, Psaltis Auto Parts, Food Park City, Work Safe, Γ&Μ Γεωργίου Forklift Services, ACNP Automotive & Parts, Coffee Box Cafe, ενώ την τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου η P.P. Tuning Performance.

Την προσπάθεια του Μάριου Ζάκου στηρίζουν επίσης οι VK café,Synodigos και Savvas Christoforou Insurance Consultants.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού ο επόμενος αγώνας ταχύτητας που διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού στις 19 Ιουνίου 2022.