ERC Rally Islas Canarias 2017: Επι τέλους νίκη!!

Επι τέλους τα κατάφερε και κέρδισε. Ο Alexey lukyanuk είναι ο νικητής του δεύτερου αγώνα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στις Κανάριες Νήσους. Ο Ρώσος στο παρελθόν έχασε αρκετούς αγώνες από δικά του λάθη ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση, όμως στον αγώνα της Πορτογαλίας οδήγησε τη δεύτερη μέρα χωρίς ρίσκα, πανηγυρίζοντας την πρώτη του φετινή νίκη. Αυτή παράλληλα είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στον αγώνα της Πορτογαλίας

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Kajetan Kajetanowizc είναι αυτός που τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Ο Πολωνός κατάφερε σήμερα να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και μετά από μάχες με τους Magalhaes τερμάτισε μπροστά τους με έξι δευτερόλεπτα διαφορά.

Οι νικητές του πρώτου αγώνα Bruno και Hugo Magalhaes συμπλήρωσαν το βάθρο. Με τη μέχρι τώρα απόδοση τους δείχνουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν νίκες και αυτό είναι ευχάριστο για τη συνέχεια του θεσμού. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Ares Ivan, πέμπτος ο Monzón Luis / και την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο Lopez.

Ο τελευταίος ήταν ο νικητής στην κατηγορία Junior U28.Τον ακολούθησαν στις επόμενες δυο θέσεις του βάθρου οι Silvain Michel και Marijan Griebel.

Τέλος στις κατηγορίες ERC 2 και Junior ERC νικητές αναδείχθηκαν οι Tibor Erdi και Chris Ingram.

Ο επόμενος αγώνας για το ευρωπαικό πρωτάθλημα είναι τι Ράλι Ακροπολις το οποίο θα διεξαχθεί από τις 2 μέχρι τις 4 Ιουνίου.