ERC Rally Di Roma Capitale 2018 – Μέρα 1η: Ο Gryazin κέρδισε την εναρκτήρια ειδική

Μετά τον ταχύτερο χρόνο που πέτυχε στην κατατακτήρια ειδική, ο Nikolay Gryazin κατάφερε να κερδίσει πριν σπο λίγο και την εναρκτήρια ειδική διαδρομή του αγώνα στην Ιταλία, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Alexey Lukyanuk.

Ο Gryazin κινήθηκε ταχύτατα στους στενούς δρόμους της Ρώμης και αύριο θα ξεκινήσει με πλεονέκτημα μόλις μισού δευτερολέπτου από τον Alexey Lukyanuk. Ο οδηγός της Toksport WRT Orhan Avcioğlu για ακόμα ένα αγώνα έδειξε τις ικανότητες του πετυχαίνοντας τον τρίτο χρόνο 0.6 δευτερόλεπτα πίσω από τον Gryazin. Τέταρτος τερμάτισε ο Grzegorz Grzyb με το Rufa Sport SKODA Fabia R5 και στις θέσεις πέντε και έξι τερμάτισαν ο δυο φορές νικητής του αγώνα Umberto Scandola και ο δέκα φορές πρωταθλητής Ιταλίας Paolo Andreucci.

Έβδομος πλασαρίστηκε ο Giandomenico Basso και όγδοος ο πρωτοπόρος της κατηγορίας ERC Junior U28 Fabian Kreim. Ο πρωτοπόρος του ERC Bruno Maghalaes τερμάτισε στην ένατη θέση και την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Chris Ingram.

Οι «δικοί» μας Γαλαταριώτης-Ιωάννου, νικητές του προηγούμενου αγώνα στην Κύπρο, ολοκλήρωσαν τη μήκους 1.8km διαδρομή στη 14η θέση με διαφορά μόλις τεσσάρων δευτερολέπτων από την κορυφή σε ένα αγώνα εντελώς άγνωστο για αυτούς αφού τρέχουν για πρώτη φορά.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζετε αύριο με 7 ειδικές διαδρομές μήκους 50 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

results