Drift Kings International Series 2022 – Tököl Drift: Στους 32 Γιώργος Χριστοφόρου και Άντρος Αντωνίου

Στην Βουδαπέστη διεξάγετε η πρεμιέρα του Drift Kings InternationalSeries, αγώνα όπου τρέχουν και δυο αθλητές του Power Drift Club, οι Γιώργος Χριστοφόρου και Άντρος Αντωνίου.

Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα σήμερα ήταν η βροχή και ειδικότερα το κρύο, αφού έκανε τη ζωή όλων δύσκολη.

Η πρώτη μέρα περιλάμβανε μια σύντομη ενημέρωση από τους κριτές του αγώνα και εν συνεχεία μαζί με τους οδηγούς περπάτησαν στην πίστα εξηγώντας στους διαγωνιζόμενους τι ακριβώς ζητούσαν.

Η χάραξη της διαδρομής ήταν αρκετά τεχνική και ήθελε μεγάλη προσοχή ειδικά στη μεταφορά βάρους, καθώς μπορούσε εύκολα να έρθει το τετακέ και να στερήσει πολύτιμους βαθμούς.

Οι προβλέψεις για τον καιρό επαληθεύτηκαν αφού από το προηγούμενο βράδυ έβρεχε και συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, επηρεάζοντας ευτυχώς μόνο τα δοκιμαστικά περάσματα.

Στα βαθμολογημένα περάσματα η διαδρομή στέγνωσε και είδαμε θεαματικές διελεύσεις αλλά και πολύ καπνό, κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων πλαγιολίσθησης.

Οι Γιώργος Χριστοφόρου και Άντρος Αντωνίου είχαν δυο ευκαιρίες για να προκριθούν στου 32 και τα κατάφεραν περίφημα. Τα τελικά αποτελέσματα του Σαββάτου όπως και τα ζευγάρια για τις διπλές μονομαχίες θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί και ελπίζουμε να δούμε και τους δυο στο βάθρο.