Drift Kings International Series 2022 – Tököl Drift: Ανάμεικτα συναισθήματα για τους Γιώργος Χριστοφόρου και Άντρο Αντωνίου

Στην πρεμιέρα του Drift Kings International Series 2022 στην Ουγγαρία αγωνίστηκαν οι Γιώργος Χριστοφόρου και Άντρος Αντωνίου.

Οι δυο οδηγοί μετά το τέλος του διήμερου αγώνα φεύγουν από την Ουγγαρία με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς ο αγώνας δεν εξελίχθηκε όπως και οι ίδιοι θα περίμεναν.

Η καλή μέρα λένε από το πρωί φαίνεται και αυτό έγινε και στην περίπτωση των Χριστοφόρου και Αντωνίου. Αρχικά το φορτηγό που μετέφερε τους ίδιους αλλά και τα αγωνιστικά αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με αποτέλεσμα ένα ταξίδι 20 ωρών να μετατραπεί σε 40ωρο+!!

Την Παρασκευή με το που έφτασαν στην πίστα στο Tököl είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αγωνιστικά. Η κακοτυχία κτύπησε ξανά καθώς ο Άντρος Αντωνίου σε ένα δοκιμαστικό διπλό δέχθηκε κτύπημα από τον άλλο οδηγό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να χρειάζεται επιδιορθώσεις.

Κάνοντας αγώνα δρόμου και κάτω από βροχή το Σάββατο επιδιορθώθηκε και ήταν έτοιμος για προπόνηση πριν τα μονά βαθμολογημένα τα οποία έγιναν σε στεγνό οδόστρωμα, γεγονός που αποτέλεσε σπαζοκεφαλιά στους διαγωνιζόμενους οι οποίοι έπρεπε να αλλάξουν και πάλι ρυθμίσεις και να προσαρμοστούν με τα νέα δεδομένα.

Ο Γιώργος Χριστοφόρου κατάφερε χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα να πετύχει την τρίτη καλύτερη βαθμολογία, εν αντιθέσει με τον Άντρο Αντωνίου ο οποίος έμεινε 20ος όμως και με αυτό το αποτέλεσμα και οι δυο πέρασαν στους 32.

Η Κυριακή ήταν ηλιόλουστη και το Tököl έτοιμο να υποδεχτεί αρκετό κόσμο και κυριολεκτικά δυνατές μονομαχίες. Κάπου εκεί όμως ο Γιώργος Χριστοφόρου έμελλε να σταθεί άτυχος αφού με την είσοδο για δοκιμαστικά το πρωί έσπασε άξονα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα επιδιορθώσεις για να προλάβει τα twin battles.

Από την πλευρά του ο Άντρος Αντωνίου κατάφερε να κάνει τα δικά του δοκιμαστικά εν όψη και των διπλών μονομαχιών χωρίς ευτυχώς περεταίρω ατυχίες. Ο Χριστοφόρου κάνοντας αγώνα δρόμου άλλαξε έγκαιρα τον άξονα πρόλαβε να κάνει τουλάχιστον ένα δοκιμαστικό και πλέον όλα ήταν έτοιμα για τις διπλές μονομαχίες.

Πρώτος αγωνίστηκε ο Άντρος Αντωνίου με αντίπαλο τον Oszkar Bocsik όπου κατάφερε να φύγει νικητής και να προκριθεί στους 16. Εκεί ο Γιώργος Χριστοφόρου είχε ήδη προκριθεί και θα αντιμετώπιζε τον Martin Masek.

Και πάλι η ατυχία στάθηκε εμπόδιο στον πρωταθλητής μας αφού ακόμα ένας σπασμένος άξονας στη δεύτερη μεταξύ τους μονομαχία τον έθεσε νοκ άουτ από τη συνέχεια.

Ο Αντρος Αντωνίου αντιμετώπισε τον ταλαντούχο Peter Utasi. Το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις όμως και αυτός στο τέλος αποκλείστηκε.

Νικητής στον αγώνα αναδείχθηκε ο Adam Claudiu ενώ αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν οι δυνατές μονομαχίες και οι πολλές επαφές μεταξύ των αγωνιζομένων, καθώς αρκετά αυτοκίνητα έφυγαν από τον αγώνα με αρκετές ζημιές.

Ο επόμενος αγώνας για τους Χριστοφόρου και Αντωνίου είναι στην Ελλάδα και την πίστα των Σερρών το διήμερο 14/15 Μαΐου. Σε μια διαδρομή που την γνωρίζουν καλά και έχοντας την τύχη με του μέρος τους, ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα από ότι στην Ουγγαρία.