Drift Kings International Series 2022: ΕΛΑ ΚΟΚΟ και Άντρος Αντωνίου αγωνίζονται στην Ουγγαρία

Η Ευρωπαϊκή περιπέτεια για τον Παγκύπριο Πρωταθλητή Drift Γιώργο Χριστοφόρου και τον τέως Πρόεδρο του Power Drift Club Άντρο Αντωνίου ξεκινά!!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου οι δυο οδηγοί θα αγωνιστούν στον εναρκτήριο αγώνα του Drift Kings InternationalSeries, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία και πιο συγκεκριμένα στην Tököl Arena, μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα Βουδαπέστη.

Σε άγνωστα μονοπάτια, οι δυο οδηγοί θα αναμετρηθούν με τους καλύτερους Drifters στην Ευρώπη και ο βαθμός δυσκολίας απέναντι σε ψηλό ανταγωνισμό θα αυξηθεί κατακόρυφα.

Οι δυνατότητες των δυο είναι γνωστές, αφού και σε προηγούμενους αγώνες στο εξωτερικό, κυρίως στην Ελλάδα, πέτυχαν άκρως θετικά αποτελέσματα. Μεγαθήρια του χώρου δεν τρέχουν στον πρώτο αγώνα και αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά στους δυο οδηγούς καθώς παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μεγάλο αποτέλεσμα.

Όπως γίνεται παραδοσιακά ο αγώνας αρχίζει το Σάββατο με τα μονά βαθμολογημένα περάσματα και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τις διπλές μονομαχίες όπου ευελπιστούμε να δούμε αν όχι και τους δύο, έστω ένα από τους δυο στο βάθρο.

Στην πρεμιέρα του Drift Kings International Series θα τρέξει παράλληλα και αγώνας του Ουγγρικού πρωταθλήματος. Για τους αγωνιζόμενους στο Drift kings τα προκριματικά του Σαββάτου αρχίζουν στις 16:00 τοπική ώρα και ολοκληρώνονται στις 17:30, ενώ την Κυριακή η διαδικασία για το Drift King αρχίζει στις 16:00 και ολοκληρώνεται στις 18:30.

Οι Γιώργος Χριστοφόρου και Άντρος Αντωνίου είναι έτοιμοι να εντυπωσιάσουν και να δείξουν στους Ευρωπαίους τι εστί Κυπριακό Drift.