Drift Kings International Series 2021 – Σέρρες: Οι πρώτες φωτογραφίες

Ξεκίνησε σήμερα ο τελευταίος αγώνας του Drift Kings InternationalSeries 2021 στην πίστα των Σερρών όπου συμμετέχει και η Κυπριακή αποστολή με οκτώ οδηγούς, τους Άντρο Αντωνίου, Σέργιο Γρηγορίου, Κυριάκο Μάριου, Δαυίδ Δαυίδ, Πάμπο Νικολάου, Γιώργο Χριστοφόρου, Γιώργο Τσιελεπή και Νεόφυτο Φικάρδου.

Η σημερινή μέρα περιλάμβανε ελεύθερα δοκιμαστικά και μονά βαθμολογημένα. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε με βροχή και συνεπώς με βρεγμένη πίστα ενώ στη συνέχεια η βροχή σταμάτησε με τον καπνό από τα καμένα ελαστικά να κάνει την εμφάνιση του.

Η βροχή εξίσωσε τους οδηγούς οι οποίοι έπρεπε να κινηθούν πιο προσεκτικά αφού υπο τέτοιες συνθήκες η ιπποδύναμη δεν παίζει σημαντικό ρόλο. Εντούτοις οι διαγωνιζόμενοι κινήθηκαν θεαματικά ψάχνοντας παράλληλα να βρουν την σωστή γραμμή.

Δυστυχώς με την ολοκλήρωση των μονών περασμάτων αποτελέσματα δεν υπάρχουν με την τελευταία ενημέρωση να λέει ότι θα ανακοινωθούν αύριο στις εννέα το πρωί!!!

Έτσι αναμένουμε να δούμε τις βαθμολογίες και τα ζευγάρια του αυριανού προγράμματος από τα οποία θα αναδειχθεί ο νικητής του αγώνα αλλά και ο πρωταθλητής.