Ο τρίτος γύρος του Drift Kings 2025 αποδείχθηκε ο πιο έντονος και επεισοδιακός μέχρι σήμερα, με τη βροχή, τις μηχανικές ατυχίες και τις θεαματικές μάχες να συνθέτουν ένα σκηνικό που τα είχε όλα. Το Σάββατο, η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε καθυστερήσεις και ανατροπές στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα τα μονά βαθμολογημένα περάσματα της κατηγορίας Pro να διακοπούν και να μεταφερθούν για το πρωί της Κυριακής. Η πίστα άλλαξε εντελώς πρόσωπο, και οι οδηγοί αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές συνθήκες με ελάχιστο χρόνο και καθόλου περιθώριο για λάθη.
Τα περάσματα της Κυριακής επιφύλασσαν συγκινήσεις, θεαματικές βαθμολογίες αλλά και αρκετές άτυχες στιγμές. Η πιο σοκαριστική όλων ήρθε στον ημιτελικό, όταν το αυτοκίνητο του Gediminas Levickas πήρε φωτιά λίγο μετά την ολοκλήρωση του περάσματός του που του χάρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Παρά τη σοβαρή ζημιά, ο Λιθουανός κατάφερε να επανέλθει, να σταθεί στην εκκίνηση του τελικού και τελικά να φτάσει στη νίκη, υπογράφοντας μια από τις πιο συγκλονιστικές επιστροφές του θεσμού.
Με αυτή τη νίκη, ο Levickas πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας της κατηγορίας Pro, συγκεντρώνοντας 262 βαθμούς και κάνοντας ξεκάθαρο πως είναι αποφασισμένος να παλέψει για τον τίτλο γράφοντας ιστορία ως ο πρώτος οδηγός που θα κατακτήσει Back to Back πρωτάθλημα. Ο Ιταλός Massimo Checchin διατηρεί τη δεύτερη θέση με 191 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Steve Leiber με 168 βαθμούς, χάρη στους βαθμούς που είχε συγκεντρώσει στον προηγούμενο γύρο. Ο Itay Sadeh με 140 βαθμούς και οι Xavier Diebold και Jan Hejda με 130 βαθμούς συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα, σε ένα πρωτάθλημα που παραμένει εξαιρετικά ανοιχτό.
Στην κατηγορία Pro2, ο Jeremie Cladt συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία, κατακτώντας άλλη μια νίκη και εδραιώνοντας τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας με 299 βαθμούς. Ο Drago Roglinov ακολουθεί με 270, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Adam Vass με 231 βαθμούς. Ο ανταγωνισμός στην Pro2 είναι υψηλότατος, με αρκετούς οδηγούς να παραμένουν στο παιχνίδι του τίτλου.
Στην κατηγορία Queen, η Sandra Janusauskaite έκανε επίδειξη δύναμης και στα μονά και στα battles, φεύγοντας από τον τρίτο γύρο με τη νίκη και 290 βαθμούς συνολικά. Οι Bianca Lankes-Mack, Denise Ritzmann και Ola Fijal ισοβαθμούν στους 130 βαθμούς, όμως η Λιθουανή οδηγός δείχνει να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου, θέλοντας και αυτή με την σειρά της να γράψει ιστορία κερδίζοντας τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα.
Ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος Drift Kings επιβεβαίωσε γιατί θεωρείται το κορυφαίο σπορ drift σε διεθνές επίπεδο. Με τρεις διαφορετικούς νικητές στους τρεις πρώτους αγώνες της κατηγορίας Pro, τίποτα δεν είναι προβλέψιμο και όλα παραμένουν ανοιχτά όσο πλησιάζουμε στην μέση της σεζόν.
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται στις 29-30 Αυγούστου με τον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στην ίδια πίστα αλλά για πρώτη φορά με ανάποδη φορά.











































