Drift Kings international Series: Στις Σέρρες ο μεγάλος τελικός

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Πρωταθλήματος  Drift Kings: Europe, Pro2 και Queen 2021 στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Για εμάς ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και εκεί θα κάνει την δεύτερη της παρουσία μετά τον αγώνα την προηγούμενη βδομάδα στην Νιγρίτα η Εθνική μας ομάδα Drift με οκτώ οδηγούς να αντιπροσωπεύουν την χώρα μας.  Η αφρόκρεμα του Κυπριακού Drift δηλώνει παρών με σκοπό μια παρουσία η οποία θα συζητηθεί, κυνηγώντας θέσεις στο βάθρο.

Με την χρησιμοποίηση ενός εντυπωσιακού κομματιού της πίστας και με ένα εξαιρετικά ακραίο σχεδιασμό απο τους κριτές αναμένουμε να έχουμε περάσματα που θα κόβουν την ανάσα, αντάξια του επιπέδου του πρωταθλήματος.

Όλα αρχίζουν σήμερα Παρασκευή με την πανηγυρική αρχή του διημέρου, με την καθιερωμένη παρέλαση των αγωνιστικών στο δρόμους της πόλης των Σερρών όπου θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.  Αναμφίβολα μια εξαιρετική εκδήλωση η οποία θα αποτελέσει πόλο έλξης για αρκετό κόσμο.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας του αγώνα, Σάββατο, ξεκινάει με την ενημέρωση των οδηγών απο τους κριτές του.  Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ένας απο τους κριτές θα είναι ο Mike Procureur, ο οποίος είναι κριτής και στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil.

Στις 10:00 οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμαστικά περάσματα στο απίστευτα όμορφο σχεδιαστικά κομμάτι, θα ακολουθήσει ακόμη μια ενημέρωση απο τους κριτές αλλά και ακόμα ένα σετ απο δοκιμαστικά περάσματα απο τους οδηγούς. Στις 16:00 ξεκινούν τα βαθμολογημένα περάσματα με την κατηγορία Pro2 και Queen και στις 17:00 η κατηγορία Pro.

Την Κυριακή το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά με ενημέρωση απο τους κριτές για τα διπλά βαθμολογημένα περάσματα στις 09:00. Απο τις 10:00 μέχρι τις 12:00 θα γίνουν τα διπλά βαθμολογημένα για την κατηγορία Pro 2 και Queen.  Στις 14:30 κορυφώνεται ο αγώνας με τα διπλά βαθμολογημένα περάσματα απο την κατηγορία Pro.

Steve Lieber

Στο αγωνιστικό μέρος οι οδηγοί μας θα έχουν να αντιμετωπίσουν κορυφαία ονόματα του Ευρωπαϊκού Drift και έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητες τους απέναντι σε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό.

Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής τα είδαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από τους Marko Zakouril και Steve Lieber. Οι Άντρος Αντωνίου, Σέργιος Γρηγορίου, Κυριάκος Μάριου, Δαυίδ Δαυίδ, Πάμπος Νικολάου, Γιώργος Χριστοφόρου, Γιώργος Τσιελεπής και Νεόφυτος Φικάρδου, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας, πέραν από τους δυο προαναφερθέντες θα αντιμετωπίσουν επίσης και άλλους πολύ δυνατούς οδηγούς.

Ο Χρίστος Χαντζάρας είναι η μεγάλη ελπίδα των Ελλήνων φιλάθλων για νίκη όπως επίσης και οι Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος και Νίκος Τσέλος. Ο Gerson Junginger και ο Vlad Stanescu είναι μόνο μερικοί από τους υπόλοιπους οδηγούς που αναμένετε να είναι στη διεκδίκηση της νίκης.

Εμείς σαν smracingnews.com, δηλώνουμε παρών, καλύπτοντας αυτό το μεγάλο γεγονός και την προσπάθεια της εθνικής μας, μεταδίδοντας σας το ρυθμό, τον παλμό και την αδρεναλίνη που θα επικρατεί στην πίστα.