Drift Kings 2023: Ο Μεγάλος Τελικός στην ΚΥΠΡΟ!!!

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα του Drift Κings για τη νέα σεζόν και οι είδηδη είναι ο μεγάλος τελικός που θα διεξαχθεί στην Κύπρο, ολοκληρώνοντας έτσι μια νέα και δυνατή χρονιά.

Το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα είναι καθ’ οδόν, με 7 αγώνες σε 6 διαφορετικές χώρες! Το Tököl, η κλασική Ουγγρική πίστα drift, παραμένει η πρώτη για την χρονιά με το drifted.hu. Στη συνέχεια, το πρωτάθλημα πάει νότια στην πίστα των Σερρών στην Ελλάδα για την πρώτη επίσκεψη της χρονιάς.

 

Πρώτα υπέροχα νέα είναι η επιστροφή της Γαλλίας με την εξαιρετικά γρήγορη πίστα Anneau du Rhin, αναμένοντας ένα καταπληκτικό αγώνα εκεί που συνδιοργανώνεται με το MSO Drift Cup. Καθώς φτάνουμε στα μέσα της χρονιάς, το Drift Kings επιστρέφει σε μια χώρα που έλειψε τόσο πολύ, την Αυστρία, στην καρδιά της Ευρώπης και την πατρίδα σε ένα από τα πιο συναρπαστικά drift layout.

Μια άλλη νέα μεγάλη πίστα είναι στο ημερολόγιο: το Raceland Krsko, μια πίστα drift που βρίσκεται στην όμορφη Σλοβενία, όπου οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση από τους ντόπιους! Στη συνέχεια, ως 6ος αγώνας για το πρωτάθλημα Pro, αλλά ως τελικός για τη σειρά Pro2 και τη σειρά Queen, είναι οι Σέρρες που είναι πάντα εξαιρετικά δημοφιλείς τόσο στους οδηγούς όσο και στους φιλάθλους. Στη δεύτερη παρουσία του θεσμού στην Ελλάδα  θα στευθούν οι νέοι πρωταθλητές στην κατηγορία Pro2 και Queen.

Η ευρωπαϊκή σεζόν Pro Series θα ολοκληρωθεί με υψηλά επίπεδα φέτος στο μαγικό νησί της Κύπρου, καθώς θα αναδειχθεί για πρώτη φορά ο πρωταθλητής στην κατηγορία Pro στην Achna Speedway.

Καθιερώθηκε επίσης το Drift Kings Asia το 2015 ως το πρώτο πρωτάθλημα εκτός Ευρώπης. Για το 2023, μια πρώτη επίσκεψη στο Λάος έχει προγραμματιστεί τον Νοέμβριο, σηματοδοτώντας την έβδομη σεζόν στην Ασία. Η σειρά Asia θα αποτελείται από 6 αγώνες σε 3 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης και της Μαλαισίας.

Τον Αύγουστο το Drift kings πάει Βραζιλία για το CADC club και τον Andre Silva, αγώνες οι οποίοι φέρνουν το πρωτάθλημα πίσω στην ηλιόλουστη Νότια Αμερική, μια ήπειρο γεμάτη πάθος για drifting, εκεί όπου το καλοκαιρινό drift θα τρέχει με μουσική σάμπα!

Με την 18χρονη εμπειρία, το Drift Kings συνεχίζει να υποστηρίζει το Power Drift Club Cyprus και το Εθνικό Πρωτάθλημα Κύπρου και οι ιθύνοντες ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη και δεσμευονται  να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία!

Ο Michael Procureur, Διευθύνων Σύμβουλος του Drift Kings, δήλωσε: «Η ομάδα του Drift Kings εργάζεται σκληρά για την παράδοση ενός συναρπαστικού ημερολογίου για το 2023. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε μια συναρπαστική σειρά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους! Για 18 χρόνια, εμείς έχουμε αποδείξει τους εαυτούς μας ως ένα από τα πιο ανθεκτικά πρωταθλήματα, είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για τη συνεχή εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας καθώς προχωράμε μπροστά.»

Ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα drifting από το 2005, το Drift Kings θεωρείται ως το παλαιότερο στην ήπειρο. Για το 2023, αναμένονται περισσότεροι θεατές, περισσότερος ενθουσιασμός και πιο πλήρη παρουσία οδηγών από ποτέ. Μέχρι τότε, ιδού το επίσημο πρόγραμμα της φετινής δράσης για το κάψιμο ελαστικών:

International Events

EUROPE RD1 – APRIL 15/16 HUNGARY TOKOL

EUROPE RD2 – MAY 20/21 GREECE SERRES

EUROPE RD3 – JUNE 10/11 FRANCE ANNEAU DU RHIN

EUROPE RD4 – JUNE 24/25 AUSTRIA GREINBACH

EUROPE RD5 – SEPTEMBER 1/2 SLOVENIA KRSKO

EUROPE RD6 / FINAL PRO2-QUEEN – OCTOBER 7/8 GREECE SERRES

EUROPE PRO FINAL – OCTOBER 21/22 CYPRUS ACHNA

ASIA RD1/RD2 – NOVEMBER 11/12 THAILAND

ASIA RD3/RD4 – NOVEMBER 18/19 LAOS

ASIA RD5/FINAL – DECEMBER 9/10 MALAYSIA

 

SUD AMERICA SUPERCUP – AUGUST 5/6 BRASIL BRASILIA

 

National Events

CYPRUS RD1 – MARCH 18/19

CYPRUS RD2 – APRIL 29/30

CYPRUS RD3 – MAY 26/27

CYPRUS RD4 – JULY 8/9

CYPRUS FINAL – SEPTEMBER 9/10