Απονομές Power Drift Club

Το Power Drift Club διοργάνωσε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο Bella Luna στο Δάλι την καθιερωμένη τελετή βραβεύσεων για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift ByPsaltis/Eneos για τις χρονιές 2019-2020-2021 και 2021. Η φετινή τελετή είναι η πρώτη μετά την Πανδημία του Κορονοϊού και για αυτό τον λόγο ήταν μαζεμένες τέσσερις χρονιές.

Το Power Drift Club εκτός από τους διακριθέντες βράβευσε και όλους τους εμπλεκόμενους στους αγώνες, χορηγούς υποστηρικτές αλλά και άτομα τα οποία με την παρουσία τους βοήθησαν το σωματείο αλλά και τους αγώνες του.

Το πρόγραμμα το οποίο παρουσίασε ο Ευάγγελος Ευαγγέλου ξεκίνησε με ομιλία από τον Πρόεδρο του Power Drift Club κ. Χαράλαμπο Τσουρή και στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλης Κουλουμάς ο οποίος αποκάλυψε ότι έγινε συμφωνία με την Ελλάδα για ανταλλαγή αθλητών και το κυριότερο ότι ζητήθηκε αύξηση του κονδυλίου από τον ΚΟΑ για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με στόχο να βοηθηθούν περισσότερο τα Σωματεία.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον πρώην Πρόεδρο Άντρο Αντωνίου για την πολυετή του προσφορά στο Σωματείο σαν πρόεδρος αλλά και σαν Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, αποδίδοντας του την τιμή να είναι επίτιμος Πρόεδρος του Power Drift Club.

Ακολούθησε η διαδικασία των βραβεύσεων όπου ξεχώρισε ο Γιώργος Χριστοφόρου όντας ο πρωταθλητής τις χρονιές 2019, 2020 και 2021.

Για την φετινή σεζόν το τρόπαιο του πρωταθλητή πήρε ο Σέργιος Γρηγορίου.

Στην κατηγορία SEMI PRO ο Βασίλης Χριστοφόρου ήταν ο πρωταθλητής το 2019, το 2020 πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Πόλυς Κωνσταντίνου, το 2021 ο Σίμος Τίκκης και το 2022 ο Ευτύχιος Χριστοδούλου.

Βραβεύτηκαν επίσης ο δευτεραθλητής και ο τριταθλητής της εκάστοτε σεζόν και στις δυο κατηγορίες.

Mε την ολοκλήρωση των απονομών έγινε η μεγάλη κλήρωση των Λαχείων του Power Drift Club. Για την ιστορία το  Scooter ORBIT 125 Es Sym κέρδισε ο λαχνός 0732, το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Pro 2 – ο λαχνός 0364, το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Pro 2 – ο λαχνός 0718 και το Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Pro 2 – ο Λαχνός 0802.