Drift AllStars: Η Κυπριακή σημαία κυμάτισε στην Εσθονία

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Εσθονία για το πρωτάθλημα Drift AllStars, ο Τουρκοκύπριος οδηγός Enver Haskasap, κατάφερε να ανεβεί στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου, έχοντας την πιο επιτυχημένη παρουσία Κύπριου σε αγώνα του κορυφαίου πρωταθλήματος Drift στον κόσμο.

Ο Enver Haskasap ο οποίος διαγωνίζεται  με την σημαία του Cyprus Power Drift Club αλλά και την Κυπριακή σημαία στις πόρτες του κατάφερε να μας κάνει όλους περίφανους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είδαμε τον Enver να προσπαθεί από τα χθεσινά μονά περάσματα να πετύχει ψηλή βαθμολογία όμως δυσκολεύτηκε με βάση το στήσιμο του αγωνιστικού του και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τον οποίο είχε η πίστα. Παρόλα αυτά τον είδαμε να πετυχαίνει βαθμολογία 83.17 και να κερδίζει την ένατη θέση στα μονά περάσματα, θέση η οποία τον αδικεί με βάση την αξία του σαν οδηγός.

13697071_691953360956578_6742255311298559363_n

Στον σημερινό αγώνα με τα διπλά περάσματα όμως τον είδαμε πιο ανανεωμένο, να τα έχει βρει καλύτερα με την πίστα και το αγωνιστικό του να είναι καλύτερα ρυθμισμένο με βάση την σχεδίαση της πίστας. Πέτυχε ρεκόρ ταχύτητας στην πρώτη στροφή της πίστας 120 Χ.Α.Ω (Χιλιόμετρα Ανά Ώρα). Πέρασε από χίλια μύρια κύματα καταφέρνοντας να φτάσει μετά και από Suden death στον ημιτελικό. Στον ημιτελικό και ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό και αντίπαλο τον μεγάλο James Dean και ενώ είχε το πλεονέκτημα σε σχέση με το πέρασμα του, προδόθηκε από τον συμπλέκτη χάνοντας την τελευταία στροφή και το δικαίωμα στο μεγαλύτερο όνειρο. Σε δηλώσεις του ο Enver ευχαρίστησε την ομάδα του για την πολύ σκληρή δουλεία και μας ανάφερε ότι η συγκεκριμένη επιτυχία είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

Αν και το αποτέλεσμα στο τέλος μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση διότι θα μπορούσαμε για ακόμη περισσότερα, δεν παύει να αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία του στην ιστορία Κυπριακού Drift μέχρι στιγμής.   Κλείνοντας νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τον Enver Haskasap για την τεράστια του επιτυχία, να τον ευχαριστήσουμε για την μεγάλη χαρά την οποία μας πρόσφερε και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη εβδομάδα στον αγώνα της Λετονίας, όπου εκεί εκτός από τον Enver Haskasap θα έχουμε την χαρά να δούμε ακόμη δύο Κύπριους οδηγούς, τους Γιώργο Χριστοφόρου “Ela Koko” και Χαράλαμπο Τσουρή Fast Family. Ευχ σε όλη την Κυπριακή ομάδα κάθε επιτυχία και εις ανώτερα.