Dirt Games: Aυλαία με λίγους θεατές

Παρά τις πολλές συμμετοχές, οι θεατές δεν έδωσαν βροντερό παρών στο φινάλε των αγώνων του Dirt Game στην πίστα των Μεγάρων που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση σε μια μικτή διαδρομή. Ίσως σε αυτό να επηρέασε και η τιμή του εισιτηρίου των 10 ευρώ ανά άτομο.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Λάμπρος Κύρκος (Mitsubishi Evo IX) ήταν αυτός που ξεσήκωσε τους θεατές, θυμίζοντας τον άνεμο που έχει σηκώσει 4 φορές τα κύπελλα ως πρωταθλητής Ελλάδος ράλι.

Στη δεύτερη θέση ο Βασιλάκης με Ford Fiesta R5 και στην τρίτη ο Κόρακας με Mitsubishi Evo IX.

Στην κλάση 1.600-2.000 ο Καρέλλης από τη Λαμία με το Citroen DS3 R3T ήταν σε δικό του αγώνα, ενώ στην μικρότερη κλάση 1.400-1.600  ο Λευκαδίτης και ο «Στρατισίνο»  οδηγώντας το ίδιο αυτοκίνητο (Peugeot 208 R2) μοιράστηκαν τις δύο πρώτες θέσεις στο βάθρο, με τον Μπάτρα να είναι ο ταχύτερος με το Peugeot 206 στην κλάση έως 1.400 κ.εκ.

Στις χωμάτινες φόρμουλες ο Καμιτσάκης έδειξε για μια ακόμα φορά το ταλέντο του και οδηγώντας το Planetcross Kamikaz 2, (κατηγορία 600 κ.εκ.) πήρε τη νίκη με δεύτερο τον Καϊτατζή (μοιράστηκε τη φορμουλίτσα με τον Καμιτσάκη), αλλά τον τίτλο κατέκτησε ο Ζυμαρίδης (SR Kartcross) .

Στην άλλη κατηγορία, αυτή των 750 κ.εκ. ο Κύπριος Νίκος Θωμά με Speedcar Xtrem πήρε τη νίκη με δεύτερο τον Γαζετά, ο οποίος έφυγε από τα Μέγαρα με τον  τίτλο στην τσέπη του.

Στην κατηγορία open o Αθανασούλας με Camotos Dual πήρε τη νίκη μπροστά από Βαζάκα και Στεφανή.

Πηγή:motori.gr