Diga Junior Racing: Χρήσιμες συμβουλές από επαγγελματίες

To Σάββατο 20/10/18 απο τις 10:00πμ στην πίστα της Λέσχης Αμμοχώστου διοργανώθηκε σεμινάριο απο την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου σε συνεργασία την ομάδα της KTM Diga Junior Racing και την εταιρία εισαγωγής ελαστικών Rinaldi και απευθυνοταν σε αθλητές, μηχανικούς γονείς και φίλους της μοτοσυκλέτας.

Το πρόγραμμα περιελάβανε, την παρουσίαση των καινούριων ελαστικών Rinaldi απο την Export Manager Brasil της Rinaldi Renan Vicari καθώς επίσης συμβουλές για το πως επιλέγετε το σωστό ελαστικό αναλόγως πίστας και εδάφους!   Ο ιδιοκτήτης της ομάδας KTM Diga Junior Dirk Saelen μίλησε στους παρευρισκόμενους για το πως ένας αθλητής πρέπει προετοιμάζεται σωστά για την αγωνιστική του σεζόν, όπως σωστή διατροφή και γυμναστική. Οι μηχανικοί της KTM Diga Junior Racing έδειξαν πως ρυθμίζονται σωστά οι αναρτήσεις της μοτοσυκλέτας καθώς και το πως συντηρείτε σωστά η μοτοσυκλέτα. Επίσης απάντησαν σε διάφορες αποριές σε ότι αφορά τα μηχανικα μέρη της μοτοσυκλέτας!  Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης απολαύσαμε τους οδηγούς της KTM Diga Junior εντός πίστας οι οποίοι έδειξαν μερικά τεχνικά κολπάκια!!!!!!

Οι οδηγοί αυτοί θα αγωνστούν και στον αυριάνο πρώτο αγώνα της χρονιάς. Πρόκειται για τον δεκαεπτάχρονο Φινλανδό Emil Weckman ο οποίος αγωνίζεται στο EMX GP (Ευρωπαικό Πρωτάθλημα), στο ADAC ( Γερμανικό πρωτάθλημα) και στο DUTCH MASTERS στην Ολλανδία όπου φέτος πήρε και το τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία των 125cc και τον δεκαεξάχρονο Σουηδό Emil Jonrup o οποίος αγωνίζεται στο EMX GP (Ευρωπαικό Πρωτάθλημα) και στο Σουηδικό πρωτάθλημα όπου μέχρι στιγμής βαθμολογικά βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου και την εταιρία K.S KAVAZIS TRADING για την εξαιρετική εκδήλωση. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον αυριανό αγώνα όπου θα δούμε αγωνιζόμενους τους νεαρούς οδηγούς της Diga Junior Racing να διαγωνίζονται απέναντι στους δικούς μας αναβάτες.