Dani Sordo: Έτοιμος για το ντεμπούτο του στο ERC

Ο Dani Sordo νοιώθει ευτυχισμένος καθώς θα κάνει ντεμπούτο αυτό το Σαββατοκύριακο στον αγώνα του ERC, το Barum Czech Rally Zlín.

Ο Ισπανός θα οδηγήσει ένα εργοστασιακό Hyundai i20 R5 στον ασφάλτινο αγώνα που θα γίνει από τις 24 μέχρι τις 26 Αυγούστου. Μετά τις δοκιμές που έκανε με το αυτοκίνητο την προηγούμενη βδομάδα στη Τσεχία ο ίδιος δήλωσε ότι νοιώθει ‘’ευτυχισμένος’’.

«Είμαι ευτυχισμένος που οδήγησα το αυτοκίνητο, καθώς ήταν η πρώτη μου φορά», είπε ο Sordo, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα της Hyundai στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Φυσικά πρέπει να το ρυθμίσουμε κατάλληλα για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανώμαλες ειδικές του αγώνα και μπορώ να πω ότι το αυτοκίνητο έχει αρκετά καλή προοπτική για αυτό τον αγώνα. Δοκιμάζοντας το ακόμα λίγο και κάνοντας περισσότερη δουλειά θα μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικό στις ειδικές της Τσεχίας.»

«Οι δρόμοι είναι αρκετά ανώμαλοι και δύσκολοι καθώς είναι επίσης στενοί. Άκουσα ότι είναι πολύ σημαντική η εμπειρία, όμως πρέπει να οδηγήσω για να έχω τη σωστή αίσθηση. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα και να δείξουμε στον κόσμο ότι το αυτοκίνητο είναι γρήγορο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»