D.C Motorsports: Η ομάδα δοκίμασε τα αγωνιστικά πριν από το Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι

Η ομάδα της D.C Motorsports ετοιμάζεται για το Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι, αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί το διήμερο 21-22 Μαΐου στην Λάρνακα.

Η D.C Motorsports έχει βλέψεις για νίκη στον τρίτο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος με πλήρωμα τους Χρίστο Δημοσθένους/Κύπρο Χριστοδούλου. Το δίδυμο στις γρήγορες ειδικές της επαρχίας Λάρνακας θέλει να πάρει τα μέγιστα από το Skoda Fabia R5 και είναι εκ των διεκδικητών της νίκης, σε ένα αγώνα όπου τους αρέσει να αγωνίζονται αλλά και να πρωταγωνιστούν.

Οι δοκιμές έγιναν σε οδόστρωμα που προσομοιάζει με την επιφάνεια των διαδρομών όπου θα αγωνιστούν και η ομάδα έκανε τις απαραίτητες ρυθμίσεις περιμένοντας πλέον την έναρξη του αγώνα. Παρόν στις δοκιμές ήταν και εκπρόσωποι από τους χορηγούς του πληρώματος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν στην πολύ γρήγορη ειδική διαδρομή με τον Χρίστο Δημοσθένους.

Πέραν από τους Δημοσθένους/Χριστοδούλου, η D.C Motorsportsέχει στην κατοχή της και ένα Peugeot 208 με το οποίο θα αγωνιστούν στην Λάρνακα οι Χρίστος και Ανδρέας Μαννούρης. Το πλήρωμα έγραψε αγωνιστικά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο ούτως ώστε να εξοικειωθεί με τα νέα δεδομένα, καθώς προηγουμένως αγωνίζονταν με ένα Citroen DS3 R3.

Η ομάδα περιμένει και τη νέα της προσθήκη σύντομα. Πρόκειται για το καινούργιο Peugeot 208 Rally4, αυτοκίνητο με το οποίο θα αγωνιστούν επίσης στην Λάρνακα οι Χαράλαμπος Τιμοθέου και Παναγιώτης Σιάλος όπου έχουν βάσιμες βλέψεις για τη νίκη, σε μια άκρως ανταγωνιστική δικίνητη κατηγορία.

Στο Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι η D.C Motorsports θα υποστηρίξει τεχνικά και τα Mitsubishi ENO IX με πληρώματα τους Γιώργο Παφίτη/Βασίλη Γραμμένο και Άγγελο Πετρίδη/Ανδρέα Πετρίδη, οι οποίοι ήταν παρόν στις δοκιμές κάνοντας τις δικές τους ρυθμίσεις πριν από τον αγώνα. Τα προαναφερθέντα πληρώματα θα αγωνιστούν στην κατηγορία RC 2 όπου θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, στις δοκιμές της Κυριακής βρέθηκαν και οι Γιώργος Νέστωρος/ Γιάννος Καλλής με το Mitsubishi Lancer EVO X. Οι Νέστωρος/Καλλής θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στην Λάρνακα με στόχο μια θέση στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας RC2 όπου επίσης αγωνίζονται.