Cyprus rally test – Sport Racing Technology: Στόχος η νίκη

Εκτός από τα κυπριακά πληρώματα που θα αγωνιστούν στο Cyprus Rally συμμετέχουν και οδηγοί από το Ευρωπαϊκό και το Μεσανατολικό πρωτάθλημα. Χθες ήταν σειρά της SRT να δοκιμάσει τα δυο αγωνιστικά με τα οποία θα τρέξει στο διεθνή μας αγώνα. Πρόκειται για δυο Skoda Fabia R5 τα οποία οδηγούν οι Ralfs Sirmacis και Nikolay Cryazin.

Ο Sirmacis βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τον χωρίζουν μόλις δυο βαθμοί από τον δεύτερο Alexey Lukyanuk. Η νίκη για τον Sirmacis είναι μονόδρομος και όπως έδειξε στη φετινή χρονιά έχει όλα τα φόντα να το πετύχει. Ήδη μετρά δυο νίκες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Λετονία και έχει τις δυνατότητες να κερδίσει ακόμα και το πρωτάθλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Nikolay Cryazin συμμετείχε φέτος στο πρωτάθλημα Junior με Peugeot 208 R2 και βρίσκεται στην έβδομη θέση. Αυτή είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται με Skoda Fabia R5 και από το τεστ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Το αληθινό τεστ για όλους είναι σε μερικές μέρες  που ξεκινά ο αγώνας και μένει να δούμε αν ο νεαρός καταφέρει να τα βάλει με τους πιο έμπειρους οδηγούς.

Φωτογραφίες: Στάθης Ευσταθίου/Κούλλης Κυριάκου