Cyprus Rally 2019: Με 44 συμμετοχές συμπεριλαμβανομένου και μια απο πρώην οδηγό WRC!!!

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι συμμετοχές για το φετινό Cyprus Rally. Αναμφίβολα οι πρωταγωνιστές και διεκδικητές του φετινού τίτλου στο ERC από μόνοι τους μαγνητίζουν το ενδιαφέρον.

Chris Ingram, Alexey Lukyanuk και Lukasz Habaj είναι οι τρείς που κυνηγούν το φετινό τίτλο. Σε αυτό το συνδυασμό έρχονται να προστεθούν και οι περσινοί νικητές Petrolina ENI Racing Team Γαλαταριώτης-Ιωάννου, ο πρωταθλητής Μέσης Ανατολής Nasser Al-Attiyah και ο εκ των πρωταγωνιστών πριν από λίγα χρόνια στο WRC Mikko Hirvonen, οπόταν καταλαβαίνεται ότι η υπόθεση νίκη έχει πλέον αρκετούς μνηστήρες.

Οι Petrolina ENI Racing Team Γιάγκου-Κυριάκου και Ψάλτης-Χρυσοστόμου, συμμετέχουν επίσης στην κατηγορία ERC και με τα δικά τους R5 θα δοκιμάσουν δυνάμεις απέναντι σε πιο έμπειρους οδηγούς.

Πέραν από τους προαναφερθέντες δυνατές μάχες αναμένονται και στην κατηγορία ERC2 όπου οι περσινοί νικητές Παντελή-Χριστοδούλου θα επιδιώξουν να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο. Στην ίδια κατηγορία θα τρέξουν και οι Χιλιμήντρης-Ηλία και Παπαγεωργίου-Νικολάου με στόχο την καλύτερη δυνατή θέση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατηγορία ERC3 όπου δήλωσαν συμμετοχή εφτά οδηγοί, μεταξύ αυτών και οι “δικοί μας” Τελεβάντος-Σταύρου και Χρίστος και Ανδρέας Μαννούρης.
Όσον αφορά τις Κυπριακές μάχες, οι δυο μέρες του αγώνα προσμετρούν σαν δυο ξεχωριστοί αγώνες και βαθμούς για το πρωτάθλημα θα κυνηγήσουν πέραν από τους προαναφερθέντες οδηγούς και αρκετοί πρωτοκλασάτοι συνδυασμοί. Μεταξύ αυτών είναι οι Αντωνίου-Πιερής, Petrolina ENI Racing Team Δημοσθένους-Παύλου, Σάββα-Παπανδρέου, Ζήνωνος-Χριστοφή, Φιλίππου-Δημητρίου, Πολυκάρπου-Σιάλος και Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου.

Δείτε όλες τις συμμετοχές στο συνημμένο που ακολουθεί.  

Συμμετοχές Cyprus Rally 2019