Cyprus Rally 2018: Με 13 θεαματικότατες ειδικές διαδρομές

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για τη διεξαγωγή του φετινού Cyprus Rally, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 Ιουνίου. Ο εθνικός μας αγώνας για ακόμα μια φορά προσμετρά σε δυο περιφερειακά πρωταθλήματα της FIA (ERC-MERC), όπως επίσης και στο τοπικό πρωτάθλημα, όπου οι διαγωνιζόμενοι που θα τρέξουν θα βαθμολογηθούν ξεχωριστά τις δυο μέρες.

Το κέντρο του φετινού Cyprus Rally μεταφέρθηκε στη Λάρνακα, με τις τελετές εκκίνησης και τερματισμού να διεξάγονται στις φοινικούδες.

Οι ειδικές που επιλέγηκαν είναι στο σύνολο 13, συνδυάζουν ταχύτητα, θέαμα και είναι προσβάσιμες για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τον αγώνα. Οι οκτώ βρίσκονται στην επαρχία Λάρνακας και οι υπόλοιπες πέντε στην επαρχία Λευκωσίας.

Όλα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή με το Shakedown, ενώ οι μάχες για την γενική κατάταξη θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή.

Το Σάββατο περιλαμβάνει τρείς επαναλαμβανόμενες ειδικές και η Κυριακή επίσης ακόμα τρείς επαναλαμβανόμενες ειδικές. Από το πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείψει η υπερειδική διαδρομή, η οποία θα διεξαχθεί επίσης την Κυριακή.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φετινού αγώνα. Αγνοείστε τα refuelling zone το Σάββατο και την Κυριακή, καθώς πρόκειται για τυπογραφικό λάθος.