Cyprus Rally 2017: Επίσημα δοκιμαστικά

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα επίσημα δοκιμαστικά των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του ERC. Μαζί τους δοκίμασαν τα αγωνιστικά και οι Χαράλαμπος Τιμοθέου, Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Σίμος Γαλατριώτης.

Το δοκιμαστικό έλαβε χώρα στην ειδική διαδρομή παρά το Τσέρι και τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να ρυθμίσουν τα αγωνιστικά σε δυο διαδρομές, προσφέροντας άπλετο θέαμα σε όσους έτυχε να βρεθούν στην περιοχή. Η ειδική διαδρομή που επιλέγει έχει παρόμοιο οδόστρωμα με τις ειδικές που απαρτίζουν τον φετινό αγώνα και τα πληρώματα πήραν μια γεύση του τι έχουν να αντιμετωπίσουν.

Τις περισσότερες διελεύσεις πραγματοποίησαν οι μνηστήρες του  φετινού τίτλου Kajetan Kajetanowicz και Bruno Maghalaes, οι οποίοι οδήγησαν στο όριο δείχνοντας τις προθέσεις τους στο τι θα επακολουθήσει στις ειδικές διαδρομές το Σαββατοκύριακο. Αρκετές διελεύσεις έκανε και ο Χαράλαμπος Τιμοθέου, ο οποίος πέραν από τις ρυθμίσεις είχε την ευκαιρία να δεθεί σαν πλήρωμα με τον Αντώνη Χρυσοστόμου όπως επίσης και ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας.

Μετά και το τέλος των δοκιμαστικών ακολουθούν οι αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών αύριο και μεθαύριο και την Παρασκευή θα έχουμε ακόμα μια γεύση από αγωνιστικούς ήχους, καθώς θα διεξαχθεί το shakedown. Το Σάββατο ξεκινά η δράση και οι μάχες με τα χρονόμετρα και ο αγώνας ολοκληρώνετε την Κυριακή το απόγευμα.

Στάθης Ευσταθίου