Cyprus Rally 2017: Δοκιμαστικά Nasser Al Attiyah

Δοκιμαστικά έκανε χθες και το πλήρωμα των Nasser Alattiyah και Mathieu Baumel στην περιοχή Κόρνου. Μετά την εγκατάλειψη στον προηγούμενο αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Κύπρο που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τρέχουν σαν στο σπίτι τους, θα κυνηγήσουν τη νίκη ούτως ώστε να μαζέψουν βαθμούς που θα τους φέρουν μια ανάσα από τον τίτλο του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής και παράλληλα να σημειώσουν μια νίκη γοήτρου έναντι των πρωταγωνιστών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το πλήρωμα μετά το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο Ακρόπολις, είχε την ευκαιρία να κάνει τις τελευταίες ρυθμίσεις στο στο Ford Fiesta R5 Evo2 σε περιοχή στον Δελίκηπο, μακριά από τα βλέμματα των περαστικών. Ο Al Attiyah οδήγησε το αυτοκίνητο στο όριο και για ακόμα μια φορά το θέαμα ήταν εξαιρετικό

Σε συζήτηση που είχαμε με το πλήρωμα μας ανέφεραν ότι βασικός και κύριος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο βάθρο. Όσο δύσκολο και να είναι αυτό, είναι ακόμα μια πρόκληση για τον Nasser Al Attiyah.