Cyprus Rally 2017: Δοκιμαστικά G&P Racing Team

Το Σάββατο 3 Ιουνίου η ομάδα της G&P Racing Team αποτελούμενη από τα πληρώματα των Γιώργο και Παύλο Εγγλέζου με Lancer Evo9 αλλά και τους Σοφιανό Ρούσο και Ανδρέα Γιαννακού με Lancer Evo10 βρέθηκαν στην περιοχή Μεννόγιας για να δοκιμάσουν τα αγωνιστικά τους καθώς θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο Cyprus Rally.

Μπορεί η καρδιά του ERC να κτυπούσε στο Ακρόπολις όμως στην Κύπρο ξεκίνησαν ήδη τα δοκιμαστικά ενόψει του διεθνή μας αγώνα. Σε δηλώσεις τους μας ανέφεραν ότι στόχος της ομάδας είναι να απολαύσουν τον αγώνα, να φτάσουν στην ράμπα του τερματισμού και από εκεί και πέρα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θέλησαν επίσης να ευχαριστήσουν τους χορηγούς που στηρίζουν τις προσπάθειες τους οι οποίοι είναι για τους αδελφούς Εγγλέζου οι Etex, G&P Racing, Matador Tyres VKS autobody, Wolf Oils Δήμος Παραλιμνίου, Amiraz Motors και Ap Stamp.

Για την ομάδα των Σοφιανού Ρούσου και Ανδρέα Γιαννακού χορηγοί για τον διεθνή μας αγώνα θα είναι οι Evialumin, Marias Gardens Centre Amiraz Motors, Kolanis DIY Δήμος Παραλιμνίου και G&P Racing.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία

Κείμενο – Φωτογραφίες Μιχάλης Κοντογιώργης (S&Mpics)