Cyprus Rally 2017: Δοκιμές TELSA RALLYSPORT

Cyprus Rally και τοπικοί οδηγοί πάνε μαζί καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εθνικού αγώνα κάθε χρόνο. Τα Κυπριακά πληρώματα δίνουν πάντα ένα ξεχωριστό χρώμα και σε ορισμένες περιπτώσεις κατάφεραν μάλιστα να κερδίσουν, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομα τους ανάμεσα στους νικητές ενός από τους πιο σκληρούς αγώνες στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Την Κυριακή η ομάδα της TELSA RALLYSPORT ολοκλήρωσε την ετοιμασία του αγωνιστικού που θα τρέξει στον αγώνα, σε δοκιμαστικά που έκανε σε περιοχή της Λευκωσίας. Πλήρωμα της ομάδας είναι οι Σάββας Σάββα/Ανδρέας Παπαντρέου οι οποίοι θα αγωνιστούν με ένα Mitsubishi Lancer EVO 9.

Το δοκιμαστικό διήρκησε περίπου 2 ώρες, έδωσε την ευκαιρία στο πλήρωμα να ξεμουδιάσει από τον μεγάλο χρόνο αποχής από τους αγώνες και επίσης βγήκαν χρίσμα συμπεράσματα όσον αφορά την ετοιμότητα πληρώματος και αγωνιστικού.

Στόχος όπως μας δήλωσαν είναι ο τερματισμός στον αγώνα και μια θέση όσο ψηλότερα γίνεται στη γενική κατάταξη.

Υποστηρικτές σε αυτή την προσπάθεια είναι οι εταιρίες TELSA AIRCONDITIONING WORKS LTD MECHANICAL INSTALATIONS&MAINTENANCE και η KLIMACONTROL HEATING & AIECONDITIONING.