Cyprus Rally 2016: Ο Λάμπρος Αθανασούλας τρέχει στην Κύπρο

Πολύ δυνατή πρέπει να θεωρείτε η συμμετοχή του Λάμπρου Αθανασούλα στο διεθνή μας αγώνα. Μετά το ράλι Ακρόπολης όπου έτρεξε με Skoda Fabia R5 και κατάγει δεύτερος, αυτή τη φορά θα αγωνιστεί με Ford Fiesta R5 το οποίο θα προετοιμάσει η Motorsport Italia. Η συμμετοχή αποφασίστηκε μετά από πρόσκληση του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου καθώς θα έχει και τη στήριξη από κυπριακές εταιρίες.

Όπως είναι γνωστό ο εθνικός μας αγώνας θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου και μετά από αρκετά χρόνια θα περιλαμβάνονται νυχτερινές ειδικές διαδρομές. Επίσης επανέρχεται και ο θεσμός της Golden Stage (δυο τελευταίες ειδικές διαδρομές της Κυριακής) όπου τα πληρώματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα.

%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83

Σε δηλώσεις του ο Λάμπρος Αθανασούλας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΚΣΑ κ Αντώνη Μιχαηλίδη για την πρόσκληση-στίριξη και παράλληλα τόνισε ότι είναι πού χαρούμενος που συμμετέχει για πρώτη φορά στο ράλι Κύπρου. Ελπίζει ότι η αλλαγή αυτοκινήτου και συνοδηγού (Χρήστος Κουζιώνης) να μην τους επηρεάσει και να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα.

Η κάθοδος του στην Κύπρο αναμένεται την ερχόμενη βδομάδα για αναγνώριση των ειδικών διαδρομών.