CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally: Γνωρίστε τους οδηγούς

Διοργανώνεται την τετάρτη 5 Οκτωβρίου από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο Kinx Esports και στο διπλανό Kinx Real Sports στην οδό Στασίνου, 7κ Έγκωμη. η εκδήλωση από τις εταιρίες που έχουν αναλάβει την διοργάνωση της φετινής υπέρ-ειδικής διαδρομής ενόψει του φετινού ράλι Κύπρος,«Meet the Drivers”

Φωτογραφηθείτε μαζί με τα promo girls της Super Special Stage και ενημερωθείτε για την Ειδική Διαδρομή στους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας. Επίσης, δείτε από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα τα οποία θα συμμετάσχουν στο Cyprus Rally,  γνωριστείτε με τους οδηγούς και φωτογραφηθείτε μαζί τους, Aπολαύστε μουσική κοκτείλς και δοκιμάστε ένα από τα καλύτερα Burgers στο νησί.

Στον χώρο θα υπάρχουν δύο προσομοιωτές ράλι  στους οποίους οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν μεταξύ τους αλλά και με τους διαγωνιζόμενους οδηγούς του Ράλι Κύπρος με σλόγκαν, “Can You Beat The Drivers” . Οι τρείς πρώτοι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να διαγωνιστούν με τους γρηγορότερους των εκδηλώσεων μας στην τελική εκδήλωση στο KINX ESPORTS στις 14 Οκτωβρίου στις 19:00.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα έχουμε και τις απονομές των δώρων από τις δύο προηγούμενες εκδηλώσεις προβολής που θα έχουν ήδη διεξαχθεί στις 1 Οκτωβρίου στην πλατεία Φανερωμένης και στις 2 Οκτωβρίου στο Mall Of Cyprus. Θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων αλλά και ενημέρωση για τα σημεία θέασης και πρόσβασης στην υπέρ ειδική διαδρομή.

Όσοι φίλοι τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση θα απολαύσουν όχι μόνο αυτά που σας προαναφέραμε αλλά και μια σειρά άλλων εκπλήξεων από τις εταιρείες οι οποίες έχουν αναλάβει την διοργάνωση την φετινής υπέρ ειδικής διαδρομής.

Εμείς με την σειρά μας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 5 Οκτωβρίου στο Kinx

Εμείς θα είμαστε εκεί, εσείς;;;