«Cars of Cuba» το θέμα του ημερολογίου της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ για το 2020

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2020 με μια πρωτότυπη έκδοση ημερολογίου, η θεματολογία του οποίου είναι εμπνευσμένη από τα παλαιά και κλασσικά αυτοκίνητα της Κούβας. Το ημερολόγιο θα δοθεί ως εταιρικό δώρο σε επιχειρηματικούς πελάτες της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ.

Συνεργάτες της εταιρείας ταξίδεψαν στη μακρινή Κούβα με σκοπό να φωτογραφήσουν από κοντά τα υπέροχα κλασσικά αυτοκίνητα των δεκαετιών του ’40 και ’50 που ακόμη κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας. Μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Φιάκκα, το ημερολόγιο μας ταξιδεύει στους δρόμους της εξωτικής Αβάνας, δίνοντας ένα πλήρως αντιπροσωπευτικό δείγμα των εικόνων και χρωμάτων του γοητευτικού αυτού νησιού της Καραϊβικής.

Εντυπωσιακό από κάθε άποψη είναι και το βίντεο που ετοιμάστηκε με backstage πλάνα από τη φωτογράφηση, το οποίο κινείται στους ρυθμούς του πασίγνωστου «Despacito». Σκοπός του είναι να δώσει ήχο και κίνηση στο νέο της ημερολόγιο και να μας προσφέρει μια γεύση από την καθημερινότητα της Αβάνας αλλά και τα παρασκήνια της φωτογράφησης. Το αποτέλεσμα είναι – αν μη τι άλλο – μοναδικό!

Δείτε το βίντεο εδώ ->https://youtu.be/aYYifeOZsxY