BMW Bike Generation IV από τον Όμιλο Πηλακούτα

Η νέα γενιά ποδηλάτων BMW του Ομίλου Πηλακούτα, είναι εδώ. Έχοντας για χαρακτηριστικό στο μπροστινό τμήμα του τριγωνικού σκελετού τους το λογότυπο της BMW, η συλλογή μοιράζεται κοινή σχεδιαστική γραμμή, προσφέροντας όμως εξειδίκευση σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες.

Η συλλογή περιλαμβάνει το BMW Cruise Bike, εμπνευσμένο από την σύγχρονη τάση fixie με λεπτό σκελετό, που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Designworks. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά fixie, προσφέρει μοναδική άνεση, ενώ το σύστημα 7 ταχυτήτων Shimano Nexus που διαθέτει, χαρίζει δυναμική επιτάχυνση.

Ακόμα πιο σπορ και με έμπνευση τα αυτοκίνητα BMW M, σε μαύρο ματ χρώμα και με ρίγες τύπου Μ Motorsport είναι το BMW M Bike, που διατίθεται με σύστημα 11 ταχυτήτων Shimano SLX/XT, ενώ το πιρούνι και οι βάσεις τιμονιού και σέλας κατασκευάζονται από ανθρακονήματα – αποδοτική ελαφριά σχεδίαση, αγωνιστικού στυλ.

Τα BMW Hybrid e-bikes, παρακολουθούν την τάση της εποχής. Για παράδειγμα, το BMW Active Hybrid E Bikeμπορεί να διανύσει πολλά χιλιόμετρα με μια φόρτιση, χάρη στο μοτέρ Brose Drive S Alu και τη μπαταρία ιόντων λιθίου 600 Wh. Και το BMW Urban Active Bike είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και διαδρομές προς και από τη δουλειά χάρη στο λεπτό σκελετό και την διακριτικά τοποθετημένη μπαταρία. Κατά συνέπεια, η BMW προσφέρει το κατάλληλο ηλεκτρικό ποδήλατο για κάθε χρήση, είτε το ζητούμενο είναι οι επιδόσεις είτε το υψηλό επίπεδο άνεσης.

Η συλλογή περιέχει επίσης δυο πολύ στερεά μοντέλα για παιδιά, το εξαιρετικά ευέλικτο BMW Kids Bike και το BMWJunior Cruise Bike. Το BMW Kids Bike προσφέρει εντυπωσιακή ευελιξία. Μπορεί να χρησιμοποιείται ως κανονικό ποδήλατο ή ποδήλατο ισορροπίας για εξάσκηση.

Την συλλογή μπορείτε να τη δείτε στον εκθεσιακό χώρο της Χαράλαμπος Πηλακούτα  Λτδ καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα https://www.pilakoutasgroup.com.cy/offers-promotions/bmw/your-perfect-bmw-bicycle

Ενημερωθείτε ακόμη και για τις πολύ προνομιακές τιμές, που προσφέρονται αυτή την περίοδο στα ποδήλατα της συλλογής.