BMW 118i με δώρο €6.000 σε εξοπλισμό από τον Όμιλο Πηλακούτα

Ο Όμιλος Πηλακούτα συνεχίζει τις εκπληκτικές του προσφορές προς τον Κύπριο καταναλωτή. Αυτή τη φορά προσφέρει τo  BMW 118i με δώρο πακέτο εξοπλισμού αξίας 6.000 ευρώ. Η προσφορά αφορά το BMW 118i στα επίπεδα εξοπλισμού Sport Line, Luxury Line και M Sport Package. Πέραν του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων Steptronic, το δωρεάν πακέτο εξοπλισμού για τo 118i περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Φώτα LED,
  • Park Distance Control (PDC)
  • Parking assistant
  • Cruise Control,
  • Μεταλλική μπογιά,
  • BMW Live Cockpitκαι πολλά άλλα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι προσφέρεται και το πρόγραμμα Service Inclusive, που περιλαμβάνει δωρεάν σέρβις για 5 χρόνια ή 60,000 χιλιόμετρα. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το πακέτο στον σύνδεσμο:

https://www.pilakoutasgroup.com.cy/offers-promotions/bmw/1-series

H BMW σειρά 1 βρίσκεται ήδη στην τρίτη της γενιά και ξεχωρίζει για το σύγχρονο της σχεδιασμό, τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και άνεσης που είναι εφοδιασμένη αλλά και τις φρέσκες σχεδιαστικές εφαρμογές, που αποκαλύπτουν τη νέα αρχιτεκτονική της BMW. Διαθέτει αισθητά μεγαλύτερους χώρους και σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, η νέα BMW Σειρά 1 αποκτά μια δυναμική προσωπικότητα θέτοντας νέα πρότυπα στην πολυτελή compact κατηγορία.

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.