BMW Σειρά 2 Active Tourer: Το πλέον λειτουργικό μοντέλο στη γκάμα της BMW

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για την ευρυχωρία, την ευελιξία και την άνεση που προσφέρει. Και με την κορυφαία τεχνολογία και τη γνώριμη δυναμική συμπεριφορά που προσφέρει η BMW στα μοντέλα της, το καθιστά μοναδικό στα premium compact μοντέλων της κατηγορίας Sports Activity Tourer. Προσφέροντας πλούσιους χώρους μέσα από εντυπωσιακά συμπαγείς διαστάσεις, η BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι η τέλεια απάντηση στις αυξανόμενες προκλήσεις της μετακίνησης.
Γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις ευρυχωρίας, ευελιξίας και λειτουργικότητας της premium μικρής κατηγορίας, η BMW κατασκεύασε τη Σειρά 2 Active Tourer για να καταστεί το ιδανικότερο αυτοκίνητο για οικογένειες με αυξημένες ανάγκες και όχι μόνο.

Το μοντέλο ήδη πέρασε στο στάδιο της ανανέωσης με τις πωλήσεις του να πλησιάζουν ήδη το μισό εκατομμύριο μονάδες από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στην αγορά.
Η λειτουργική χωροταξική φιλοσοφία του το κατατάσσει μεταξύ των bestseller της μάρκας. Το σημαντικότερο όμως για το γερμανικό εργοστάσιο είναι το ότι πάνω από το 70% των πελατών είναι νέοι στη μάρκα BMW.

Η εμφάνιση του εμπρός τμήματος, με τη φαρδιά, μονοκόμματη εισαγωγή αέρα και την πιο εντυπωσιακή μάσκα (με τη χαρακτηριστική μάσκα-νεφρά) υπογραμμίζουν τη σπορ και κομψή εμφάνιση του αυτοκινήτου. Η πίσω ποδιά με μεγαλύτερες απολήξεις εξαγωγής δίνουν έμφαση στο πλάτος του αυτοκινήτου. Το μακρύ μεταξόνιο και η ψηλότερη γραμμή οροφής επιτρέπει τη μέγιστη εκμετάλλευση του εσωτερικού, με αποτέλεσμα μία απαράμιλλη αίσθηση ευρυχωρίας. Οδηγός, συνοδηγός και επιβάτες κάθονται πολύ ψηλότερα συγκριτικά με ένα sedan, κάτι που παρέχει πλεονεκτήματα στην ορατότητα και διευκολύνει την είσοδο / έξοδο. Ο χώρος αποσκευών προσφέρει μια χωρητικότητα της τάξης των 468 λίτρων ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων ο χώρος αυτός φτάνει μέχρι και τα 1.510 λίτρα. Κάτι που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την άριστη καθημερινή πρακτικότητα του αυτοκινήτου. Η ευελιξία αυξάνεται με ένα συρόμενο πίσω κάθισμα, που επιτρέπει την αύξηση της περιοχής των ποδιών ή του χώρου αποσκευών, ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Επίσης, η πρόσβαση στο χώρο αποσκευών είναι εξαιρετικά εύκολη χάρη στις μεγάλες διαστάσεις της πίσω πόρτας που προαιρετικά διατίθεται με αυτόματο άνοιγμα & κλείσιμο μέσω κουμπιού ή μέσω απλής κίνησης του ποδιού. Όπως όλα τα μοντέλα BMW, η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer ξεχωρίζει για τη δυναμική συμπεριφορά και την οδηγική εμπειρία που είναι συνώνυμα της μάρκας. Το πλαίσιο συνδυάζει ευελιξία και ακρίβεια με άριστη ευστάθεια στη συμπεριφορά και άνεση ανάρτησης. Ο εμπρός άξονας της νέας BMW Σειρά 2 Active Tourer έχει ρυθμιστεί εκτενώς ώστε να προσφέρει βέλτιστη συμπεριφορά και εξαιρετικά ακριβή πληροφόρηση από το τιμόνι. Το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης και η λειτουργική διάταξη του συστήματος συνδυάζονται για τη δημιουργία μιας οδηγικής αίσθησης απαλλαγμένης από αντιδράσεις κατά την επιτάχυνση.

Η τελευταία γενιά κινητήρων βενζίνης και diesel με εκτενείς βελτιώσεις της απόδοσης με την ιπποδύναμη να ξεκινά από τους 109 ίππους και να φθάνει μέχρι τους 231, κρατώντας σε χαμηλά επίπεδα τόσο την κατανάλωση όσο και τις εκπομπές ρύπων.
Μια ιδανική επιλογή για την οικογένεια που προσφέρεται από την Χαρ. Πηλακούτας στην τιμή των 24.900 ευρώ με ένα πλήρη πακέτο εξοπλισμού.