«Best Cars 2019» Σημαντική διάκριση για τα αυτοκίνητα της MINI

Η MINI ξεκίνησε τη νέα χρονιά με την κατάκτηση μιας ακόμα σημαντικής διάκρισης. Η εταιρεία είναι μεταξύ των νικητών του φετινού διαγωνισμού «Best Cars 2019». Η νίκη κατηγορίας στην ψηφοφορία αναγνωστών του έγκυρου περιοδικού «auto, motor und sport» επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο δημοτικότητας που εξακολουθεί να απολαμβάνει το πρώτο μοντέλο στην πολυτελή κατηγορία μικρών αυτοκινήτων, και μάλιστα στην επετειακή 60ή χρονιά του στην αγορά.

Η ψηφοφορία αναγνωστών που διοργανώνει το περιοδικό «auto, motor und sport» είναι ένας από τους μακροβιότερους θεσμούς στην ιστορία του αυτοκινήτου, και φέτος διεξήχθη για 43η φορά. Από συνολικά 385 μοντέλα, οι συμμετέχοντες ψήφισαν τα αγαπημένα τους σε έντεκα κατηγορίες. Στο πλαίσιο αυτό, επέλεξαν τα «Best Cars 2019», συνολικά και στην κατηγορία εισαγόμενων. Οι νικητές της τελευταίας ψηφοφορίας παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μία τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Στουτγάρδης.


Η MINI απέσπασε τον τίτλο στην κατηγορία εισαγόμενων μικρών αυτοκινήτων αφού κατάφερε να συγκεντρώσει το 30,1% των ψήφων. Ο νέος νικητής κατάφερε να βελτιώσει ακόμα και τα εξαιρετικά αποτελέσματα τα οποία είχε πετύχει τις προηγούμενες χρονιές. Από το 2001 που επανεμφανίστηκαν στην αγορά τα αυτοκίνητα της ΜΙΝΙ, η μάρκα έχει συνεχή παρουσία μεταξύ των νικητών της ψηφοφορίας αναγνωστών του «auto, motor und sport». Αρχικά κέρδιζε κάθε χρόνο στην κατηγορία εισαγόμενων «Μίνι Αυτοκινήτων» στη Γερμανία (Mini Cars) και από το 2015 κερδίζει τον τίτλο στην κατηγορία «Small Cars» για πέντε συνεχόμενα χρόνια.

Η επιτυχία της MINI στην τελευταία ψηφοφορία του κοινού αντανακλά επίσης την αυξημένη απήχηση της μάρκας λόγω της πρόσφατης αναβάθμισης του μοντέλου. Το τρίθυρο MINI, το πεντάθυρο MINI και το MINI Cabrio αποτυπώνουν το μοναδικό στυλ τους με στοιχεία όπως ακριβείς αισθητικές παρεμβάσεις, νέοι προβολείς LED, πίσω φώτα LED με γραφικό σχέδιο Union Jack, ανανεωμένο εσωτερικό και νέες επιλογές εξατομίκευσης. Η MINI παρουσιάζει επίσης ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μοντέλο με την ευκαιρία της 60ής επετείου της μάρκας. Η έκδοση MINI 60 Years αναδεικνύει τις Βρετανικές ρίζες και τον ευέλικτο χαρακτήρα του ‘πολυτελούς μικρού’ μέσω αποκλειστικών σχεδιαστικών χαρακτηριστικών και εξοπλισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό.