7ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΤΟΚΡΟΣ: Νικητής ο Χρίστος Τσαγγαράς

Ολοκληρώθηκε στην πίστα της Μακούντας ο 7ος αγώνας Μότοκρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας τον οποίο διοργάνωσε με επιτυχία η Λέσχη Μοτοσικλέτας Αργάκας.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος συνολικά 40 αναβάτες σε όλες τις κατηγορίες, με το θέαμα να κτυπά για ακόμα μια φορά κόκκινο.

Στην κατηγορία ΜΧ1, ο Χρίστος Τσαγγαράς εκμεταλλεύθηκε την απουσία του τραυματία Χρύσανθου Χαραλάμπους και με δυο νίκες στα δύο σκέλη της συνάντησης πέρασε επικεφαλής του πρωταθλήματος. Δυο πολύ καλές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη ήταν αρκετές για να του χαρίσουν την νίκη στον 7ο αγώνα της σεζόν. Δεύτερη θέση για τον Σάββα Σάββα ο οποίος έπρεπε να αντέξει στην πίεση του Άρη Κωνσταντίνου και στα δύο σκέλη. Οι μεταξύ τους μάχες είχαν σαν αποτέλεσμα οι θεατές να απολαύσουν εξαιρετικό θέαμα. Ο Κωνσταντίνου συμβιβάστηκε τελικά στο τρίτο σκαλί του βάθρο.

Στην ΜΧ2 ο Μιχάλης Πάμπουκας πήρε την πρώτη θέση στην συνάντηση παρά το γεγονός ότι μοιράστηκε τις νίκες στα δυο σκέλη με τον Χρύσανθο Γεωργίου. Στο πρώτο σκέλος ο Πάμπουκας πέρασε επικεφαλής στην εκκίνηση, όμως ο Γεωργίου τον προσπέρασε και τερμάτισε πρώτος. Στο δεύτερο σκέλος ο Γεωργίου κατάφερε να προηγηθεί και να οδηγήσει τον αγώνα για μερικούς γύρους. Στη συνέχεια, ο Πάμπουκας που είχε την ταχύτητα, τον πέρασε καταφέρνοντας να παραμείνει πρώτος μέχρι την καρό σημαία, ανεβαίνοντας παράλληλα στο πρώτο σκαλί του βάθρου της συνάντησης. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Άριστος Γεωργίου μετά από δυο τρίτες θέσεις στα δυο σκέλη.

Στην κατηγορία ΜΧ3 ο πρωτοπόρος Παουλλής είχε εύκολο απόγευμα αφού κέρδισε και τα δυο σκέλη. Ακολούθησε ο Σάββας Σάββα στην δεύτερη θέση ενώ τρίτος ολοκλήρωσε ο Γιώργος Νικολάου

Ο Μαρίνος Τσαγγαράς συνεχίζει να μονοπωλεί στην ΜΧ3 Οβερ αφού και στην Μακούντα κέρδισε άνετα τα δύο σκέλη. Ακολούθησε ο Γιώργος Σιδερένιος με δυο δεύτερες θέσεις και ο Σπύρος Ηλία με τρεις τρίτες θέσεις.

Ο Χρίστος Κημήτρη κέρδισε την κατηγορία ΜΧ4. Ο αναβάτης του Ομίλου Mοτοσικλετιστών Λευκωσίας εκμεταλλεύθηκε το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Βίκτωρ Ζαχαρία στο πρώτο σκέλος τερματίζοντας πρώτος, ενώ στη συνέχεια κέρδισε σχετικά άνετα και το δεύτερο. Τρεις αναβάτες διεκδίκησαν την δεύτερη θέση και αυτός που τα κατάφερε τελικά ήταν ο Κυριάκος Μαυρονικόλας αφού πήρε μια τέταρτη και μια δεύτερη θέση στα σκέλη. Τρίτος τερμάτισε ο Χρίστος Καϊκκη με δυο τρίτες θέσεις στα δυο σκέλη

Ο Αριστόδημος Έλληνας κέρδισε και τα δύο σκέλη της ΜΧ85 αν και στα αρχικά στάδια κάθε διαδικασίας έπρεπε να δουλέψει σκληρά για την νίκη. Δεύτερος τερμάτισε ο Δομίνικος Κολοκάση και τρίτος ο Ανδρέας Γεωργίου. Την ΜΧ65 κέρδισε ο Ταξιάρχης Παπαγεωργίου, στην δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο Κυριάκος Κωστέας και τρίτος ο Λουκάς Σοφοκλέους.

Ο όγδοος και προτελευταίος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Μότοκρος “Νεόφυτος Τσαγγαράς” θα γίνει και πάλι στην πίστα της Μακούντας στις 12 Μαΐου.