6η Παγκύπρια Συνάντηση Vespa Lambretta

Διοργανώνεται την Κυριακή 14 Μάϊου η 6η Παγκύπρια συνάντηση ιδιοκτητών Vespa Lampretta, με την συμμετοχή πέραν των 300 μοτοσυκλετών .

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις  10:30 με την είσοδο τον μοτοσυκλετών στην πίστα Daytona, όπου θα υπάρχει καλωσόρισμα εκ μέρους του Vespa Club Cyprus. Χαιρετισμό θα κάνει ο κ. Κυριάκος Κυριάκου εκ μέρους της Top Marques Motors, επίσημου αντιπροσώπου του ομίλου Piagio στην Κύπρο.

Κατά την παραμονή τους στην πίστα θα έχουμε την ευκαιρεία να δούμε διαγωνιζόμενους σε δύο αγωνίσματα, της βραδυπορίας και δεξιοτεχνίας. Οι διαγωνισμοί αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11:30, με πρώτο διαγωνισμό αυτό της βραδυπορίας, το οποίο είναι το αγώνισμα στο οποίο κερδίζει ο πιο αργός οδηγός. Εκτός από το να πηγαίνει αργά, ο διαγωνιζόμενος πρέπει να έχει ισορροπία και εξυπνάδα καθώς δεν πρέπει πατήσει τα πόδια του ή να παρεκκλίνει απο την λωρίδα του. Σε περίπτωση που το κάνει αποκλείεται αποκλείετε άμεσα από το αγώνισμα. Το δεύτερο αγώνισμα είναι στις 12:15 και είναι ο αγώνας δεξιοτεχνίας, όπου εδώ κερδίζει ο πιό γρήγορος οδηγός ο οποίος θα καταφέρει να περάσει τα τεχνικά εμπόδια τα οποία θα υπάρχουν στην πίστα, γράφοντας ταυτόχρονα και τον ταχύτερο χρόνο. Στα αγωνίσματα μπορούν να συμετάσχουν ένα μέλος απο κάθε επαρχιακή λέσχη. Με την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων στις 13:00 θα διεξαχθεί η βράβευση των πρωτευσάντων στα αγωνίσματα.

Στη 13.30 θα συγκροτηθεί η μεγαλύτερη πορεία που έγινε ποτέ στην Κύπρο με μοτοσυκλέτες. Θα κατευθυνθούν στην παλιά Λευκωσία και θα τερματίσουν στο προαύλιο του Δημαρχείου Λευκωσίας. Εκει θα μεταφερθεί το όλο σκηνικό για το 2 Stroke Festival με μουσική, χορό, φαγητό και ποτό, χορευτικό απο την σχολή χορού Angel και πολλές εκπλίξεις. Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνστανίνος Γιωρκάτζης αλλά και ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο κ. Guido Cerboni.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουμε και την βράβευση του νικητή στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την πιο όμορφη Vespa – Lambretta. Το φιλανθρωπικό κομμάτι της εκδήλωσης θα είναι ο κουμπαράς ο οποίος θα κυκλοφορήσει για να γίνουν εισφορές από όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν. Η εκδήλωση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 17:00.

Μια πραγματικά ωραία εκδήλωση την οποία αξίζει να τιμήσετε με την παρουσία σας.