50o Ράλι Δ.Ε.Θ – Μέρα πρώτη: Αέρας ο Τσολακίδης

Οι Σωκράτης Τσολακίδης/Χάρης Δήμος με Skoda Fabia R5, είναι αυτοί που προηγούνται με το τέλος της πρώτης μέρας του 50ου ράλι Δ.Ε.Θ. Το πλήρωμα ήταν το ταχύτερο στις δυο ειδικές τις πρώτης μέρας, αποκτώντας πλεονέκτημα πέραν του ενός λεπτού από τους δεύτερους Καλούδη/Τοπούζη.

 

Οι τελευταίοι, οδηγώντας ένα EVO 8 πλασαρίστηκαν από νωρίς στη δεύτερη θέση και αύριο αναμένονται ωραίες μάχες με τους Αλυγιζάκη/Χατζηδάκη (EVO9), οι οποίοι είναι τρίτοι με 6.3 δευτερόλετα διαφορά.

 

Οι Αγγλόπουλος/Σαρητσόγλου (EVO6) είναι τέταρτοι πολύ μακριά από τις θέσεις του βάθρου και τους ακολουθούν οι Μαυροδής/Καραβασιλικός (Subaru Impreza) στην πέμπτη θέση.

Την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι Δήμος/Ντιτορας (Citroen Saxo) οι οποίοι είναι σε απόσταση βολής από την πέμπτη θέση, καθώς απέχουν μόλις 3.6 δευτερόλεπτα. Πέραν από την έκτη θέση γενικής το πλήρωμα είναι πρώτο και στην κατηγορία F2.

Στις θέσεις εφτά και οκτώ ακολουθούν ακόμα δυο πληρώματα της κατηγορίας F2. Οι Βάτσος/Θεοφανίδης με Renault Clio και Κυπραίος/Γεράσιμος (Peugeot 208) χωρίζονται από 10 δευτερόλεπτα και θα έχει ο ενδιαφέρων η αυριανή μέρα όσον αφορά τη μεταξύ τους μάχη.

Τέλος την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος (EVO10) και Κουμποτής/Μαυροματίδης (Peugeot 106).

Ο αγώνας ολοκληρώνετε αύριο με τέσσερις ειδικές διαδρομές μήκους 50 αγωνιστικών χιλιομέτρων  και αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά οι Τσολακίδης/Δήμος θα αναρριχηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στάθης Ευσταθίου