5η θέση στο Ράλι Ακρόπολις για τον Σίμο Γαλαταριώτη και την Petrolina Racing Team: Η Petrolina Racing Team με πέντε πληρώματα στο Ράλι Κύπρος 2018

Υπερήφανους έκαναν όλους τους Κύπριους οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου, οι οποίοι με τα χρώματα της Petrolina Racing Team, τερμάτισαν στην πρώτη θέση μεταξύ των Ελληνικών πληρωμάτων και στην πέμπτη γενικής στο Διεθνές Ράλι Ακρόπολις 2018. Ο αγώνας ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 1-3 Ιουνίου 2018, ήταν ο τρίτος γύρος και ίσως ο δυσκολότερος του ERC (Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι).

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συγχαίρει τον Σίμο Γαλαταριώτη και τον συνοδηγό του Αντώνη Ιωάννου, οι οποίοι πέτυχαν μια τόσο μεγάλη επίδοση, που τιμά την Κύπρο.

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018 συνεχίζεται το τριήμερο 15 με 17 Ιουνίου 2018, με το Διεθνές Ράλι Κύπρος που αποτελεί τον τέταρτό γύρο του ERC και δεύτερο γύρο για το πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής. Το Ράλι Κύπρος διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου και η Petrolina Racing Team, θα συμμετάσχει στον αγώνα με πέντε πληρώματα:

Σίμος Γαλαταριώτης – Αντώνης Ιωάννου, με SKODA Fabia R5

Αλέξανδρος Τσουλόφτας – Αντώνης Χρυσοστόμου, με CITROEN DS3 R5

Παναγιώτης Γιάγκου – Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, με HYUNDAI  i20 R5

Χρίστος Δημοσθένους – Πάμπος Λαός, με MITSUBISHI Lancer EVO X

Κώστας Λαός – Μιχάλης Στυλιανού, με MITSUBISHI Lancer EVO IX.