4ος Αγώνας Scramble 2023/2024: Συνεχίζει αήττητος ο Χρύσανθος Γεωργίου

Σε περιοχή στην επαρχία Λάρνακας πλησίον του χωριού Μενόγια διεξήχθη ο τέταρτος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Scramble, με διοργανωτή την Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Λάρνακας υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Ο τέταρτος αγώνας ήταν σημαντικός για την εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού ήταν ο προτελευταίος στη σειρά. Οι αναβάτες που ακολουθούν το πρωτάθλημα έψαχναν τη νίκη για να υλοποιήσουν τους στόχους τους και μετά το τέλος του αγώνα τα φαβορί εδραίωσαν τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Champion

Στην κατηγορία Champion ο πρωτοπόρος Χρύσανθος Γεωργίου κέρδισε για ακόμη μια φορά τον ανταγωνισμό και συνέχισε τη νικηφόρα πορεία προς τον τίτλο, καθώς πέτυχε μια πολύτιμη νίκη η οποία τον φέρνει πολύ κοντά στον στόχο.

Στην εκκίνηση του αγώνα ο Άριστος Γεωργίου ήταν αυτός που έτρεξε πρώτος στην μοτοσυκλέτα και προηγήθηκε, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο BO Motor Oil / Rinaldi Μιχάλης Πάμπουκκας κατάφερε να προηγηθεί, ακολουθούμενος από τον Χρύσανθο Γεωργίου, BO Motor Oil / Rinaldi Μάριο Πάμπουκα και Άριστο Γεωργίου.

Ο Χρύσανθος Γεωργίου στον δεύτερο γύρο πέρασε πρώτος και από κει και πέρα έδωσε το δικό του ρυθμό. Ο Μιχάλης Πάμπουκκας αρχικά ακολουθούσε από κοντά όμως με την παρέλευση του χρόνου η μεταξύ τους απόσταση άνοιγε ολοένα και περισσότερο. Ο Χρύσανθος Γεωργίου από την πρώτη θέση δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης σε κανένα και το τέλος του αγώνα τον βρήκε και πάλι νικητή, για τέταρτη φορά φέτος.

Ο Μιχάλης Πάμπουκκας ήταν σαφώς ανεβασμένος σε σχέση με προηγούμενους αγώνες και αποτέλεσμα αυτού ήταν να ολοκληρώσει στην δεύτερη θέση μετά από πολύ καλή προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο Άριστος Γεωργίου κατάφερε μεν να περάσει τον Μάριο Πάμπουκκα και να τερματίσει τρίτος, όμως είδε τον Χρύσανθο Γεωργίου να μεγαλώνει την μεταξύ τους διαφορά. Ο Βρυώνης Βλασίου τερμάτισε τελικά τέταρτος, αφήνοντας τον Μιχάλη Πάμπουκκα στην πέμπτη θέση.

Ε1

 

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Λευτέρης Κουρούγιαννης στην Ε1. Αντίπαλος ήταν στην κατηγορία ήταν ο Magdis Nassar τον οποίο κέρδισε και μετρά μέχρι στιγμής τρείς νίκες και μια δεύτερη θέση.

Ε2

Αφεντικό στην Ε2 είναι ο Γιώργος Παουλλής, ο οποίος για ακόμα ένα αγώνα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο της κατηγορίας.

Ο Fedor Kleandrov ανέβηκε ξανά στο βάθρο κατακτώντας την δεύτερη θέση, με τον Στέλιο Μιχαήλ να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσε ο Μάριος Χριστοδούλου και ο νεοεισελθόν στην κατηγορία Σάββας Σάββα τερμάτισε πέμπτος. Τον ακολούθησε στην έκτη ο Αλέξης Παντελίδης και στην έβδομη ο Βάσος Βασιλείου.

Ε3

Δεύτερη συμμετοχή φέτος, δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Ο λόγος για τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη, ο οποίος ήταν μακράν ο κορυφαίος στην κατηγορία και δίκαια ανέβηκε ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Μαρίνος Γεωργίου πήρε ακόμα ένα βάθρο όντας δεύτερος, με τον Βασίλη Πατσαλίδη να τερματίζει τρίτος.

Ο Σταύρος Σόλωνος έμεινε τέταρτος, ακολουθούμενος από τον Χαράλαμπο Γρηγορίου. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Silvester Yensouang, έβδομος τερμάτισε ο Andrei Bassa και όγδοος ο Σωτήρης Γρηγορίου.

ΜΧ 1

Στην κατηγορία ΜΧ 1 αγωνίστηκε μόνο ο Βασίλης Μόσχος.

ΜΧ 2

Αυτή η κατηγορία συγκέντρωσε πέντε συμμετέχοντες και ο BOMotor Oil / Rinaldi Μάριος Παύλου μετά τη νίκη στην πρεμιέρα αγωνίστηκε ξανά και κατάφερε να φύγει νικητής από ακόμα ένα αγώνα.

Ο BO Motor Oil / Rinaldi Ιωάννης Σταυρή τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο BO Motor Oil / RinaldiΠαναγιώτης Κωνσταντίνου. Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσε ο ΠαναγιώτηςΙορδάνους και πέμπτος ο BO Motor Oil / RinaldiΑνδρέας Χούτρης.

ΟΡΕΝ

Επτά αναβάτες έτρεξαν στην κατηγορία ΟΡΕΝ και αυτός που διέπρεψε ήταν ο Μιχάλης Ανδρέου που αναδείχθηκε νικητής. Μαζί του στο βάθρο ανέβηκαν οι Μαρίνος Δημητρίου και Γιάννος Αλεξάνδρου, με τον Γιασουμή Γιασουμή να πλασάρετε τέταρτος. Ο Ευριπίδης Σβανάς ολοκλήρωσε πέμπτος, ο Ανδρέας Κρητικός έκτος και ο Ιάκωβος Στεφάνου έβδομος.

VETERAN

Συνεχίστηκε η ανοδική πορεία του Γιάννου Ιωάννου και μετά την δεύτερη θέση στην Λεμεσό ο Ιωάννου κατάφερε να φύγει νικητής από την Λάρνακα. Ο πρωτοπόρος στην κατηγορία Χριστόφορος Χρυσάνθου έμεινε στα ψηλά αφού τερμάτισε δεύτερος, με τον Richard Marmon να ανεβαίνει για ακόμα μια φορά στο βάθρο τερματίζοντας τρίτος.

Ο Μαρίνος Παναγιώτου ολοκλήρωσε στην τέταρτη θέση και ο BradKading στην πέμπτη.

Ένας αγώνας απομένει για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και αυτός θα διεξαχθεί στην Πάφο όπου θα αναδείξει και τους πρωταθλητές των κατηγοριών για τη σεζόν 2023/2024.

CHAMPION:
1ος Χρύσανθος Γεωργίου
2ος Μιχάλης Πάμπουκκας
3ος Άριστος Γεωργίου
4ος Βριώνης Βλασίου
5ος Μάριος Πάμπουκκας
MX1:
1oς Βασίλης Μόσχος
MX2 :
1ος Μάριος Παύλου
2ος Ιωάννης Σταυρή
3ος Παναγιώτης Κωνσταντίνου
4ος Παναγιώτης Ιορδάνους
5ος Αντρεάς Χούτρης
Ε1:
1ος Λευτέρης Κουρουγιάννης
2ος Μαγδής Νασσάρ
Ε2:
1ος Γιώργος Παουλλή
2ος Fedor Kleandrov
3ος Στέλιος Μιχάηλ
4ος Μάριος Χριστοδούλου
5ος Σάββας Σάββα
6ος Αλέξης Παντελίδης
7ος Βάσος Βασιλείου
Ε3:
1ος Αντρέας Χριστοδουλίδης
2ος Μαρίνος Γεωργίου
3ος Βασίλης Πατσαλίδης
4ος Σταύρος Σόλωνος
5ος Χαράλαμπος Γρηγορίου
6ος Silvester Yensouang
7ος Αndrei Bassa
8ος Σωτήρης Γρηγορίου
OPEN:
1ος Μιχάλης Αντρέου
2ος Μαρίνος Δημητρίου
3ος Γιάννος Αλεξάντρου
4ος Γιασουμής Γιασουμή
5ος Ευριπίδης Σβανάς
6ος Αντρέας Κρητικός
7ος Ιάκωβος Στεφάνου
VETERAN:
1ος Γιάννος Ιωάννου
2ος Χριστόφορος Χρυσάνθου
3ος Richard Marmor
4ος Μαρίνος Παναγιώτου
5ος Bradley Duane