3o ΟΦΑ Trial Rally Sprint 2019: Preview

Επιτέλους αγωνιστική δράση. Αγωνιστικοί ήχοι θα ακουστούν για πρώτη φορά φέτος το Σάββατο 26 Ιανουαρίου καθώς η τελευταία φορά που έγινε αγώνας μετά τα γνωστά προβλήματα με την ασφάλιση των αγώνων ήταν τον περασμένο Νοέμβριο.


Προ των πυλών λοιπόν είναι το 3o ΟΦΑ Trial Rally Sprint το οποίο θα διεξαχθεί στη γνωστή ειδική Καπουράς-Ασίνου. Από τη συγκεκριμένη διαδρομή πέρασαν και αγωνιστικά WRC, την εποχή που η Κύπρος ήταν στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Πρόκειται για κλασσική ορεινή διαδρομή η οποία εκτός από φυσική κατάσταση απαιτεί και καλή στρατιγική.

Στο φετινό Trial Rally Sprint, οι διαγωνιζόμενοι θα διέλθουν τρείς φορές στη μήκους 10.05km διαδρομή και νικητής θα αναδειχθεί αυτό που θα αθροίσει τον καλύτερο χρόνο.
Ο χώρος ανασυγκρότησης θα βρίσκετε στο Κοινοτικό Στάδιο Νικιταρίου και το πρώτο πέρασμα από την ειδική διαδρομή θα ξεκινήσει στις 10:38. Το δεύτερο πέρασμα είναι στις 11:51 και το τρίτο στις 13:04. Ο αγώνας αναμένετε να ολοκληρωθεί στις τρείς στο κέντρο Φουργιοτησσα στην Ασίνου.

OFA Trial 2019 Provisional Starting List


Αν και ο αγώνας δεν περιλαμβάνετε στο Παγκύπριο πρωτάθλημα, εντούτοις 13 πληρώματα δήλωσαν συμμετοχή και αναμφίβολα ξεχωρίζει αυτή των δις πρωταθλητών Κύπρου Γαλαταριώτη-Ιωάννου, με το Skoda Fabia. Δυνατή συμμετοχή είναι και αυτή των Τσουλοφτα-Χρυσοστόμου, οι οποίοι επέλεξαν να αγωνιστούν με Mitsubishi Lancer EVO9, όπως επίσης και αυτή των Γιάγκου Παναγιώτη και Κυριάκου Παναγιώτη με το Hyundai i20 R5 και Αντώνη Χειλιμήντρη- Στέλιου Ηλία με το Citroen DS3 R5.


Θέση στην πεντάδα αναμένετε να διεκδικήσουν οι Παφίτης-Τσιάκκας (Mitsubishi Lancer EVO9), Γιάγκου-Ευαγγέλου (Subaru Impreza) και Γιάννος και Χαράλαμπος Ιωάννου (Toyota Celica), ενώ τη διάκριση στην κατηγορία 2WD θα επιδιώξουν οι Τελεβάντος-Σταύρου (Ford Fiesta), Θεοφάνους-Παντελή (Peugeot 306), Χρίστος και Αντρέας Μαννούρης (Citroen DS3 MAX), Leo-Zoli (Suzuki Swift) και Κυριάκου Νικόλας-Κονιαλή Κωνσταντίνα (Honda Civic.

Τέλος, οι Γιώργος Κωνσταντίνου-Αντρέας Ερωτοκρίτου μετά από αρκετούς αγώνες όπου συμμετείχαν σαν πλοηγός, αποφάσισαν να αγωνιστούν με το γνωστό Subaru Impreza.

OFA Trial 2019 Provisional Starting List