3oς Αγώνας Time Trial 4X4 2018

Την Κυριακή 20 Μαΐου διοργανώνεται από τον ΚΟΦΑ ο τρίτος αγώνας Time Trial της χρονιάς, υπό την αιγίδα της Κυπριακής ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Σταθμός αυτή την φορά η γνωστή σε όλους πίστα Motocross στην Μοσφιλωτή.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, θα έχουμε αρκετές διαφοροποιήσεις απο τον περσινό σχεδιασμό, αφού η πίστα θα έχει αντίστροφη φορά και αναμένεται να συμπεριληφθούν και άλματα. Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε απο την διοργάνωση αναμένουμε να έχουμε μια πολύ τεχνική πίστα η οποία θα δώσει εντυπωσιακό θέαμα.

Στο αγώνα συνολικά δήλωσαν παρών 13 πληρώματα, απο τα οποία ξεχωρίζουμε τους νικητές του προηγούμενου αγώνα Λάμπρο Ιωαννίδη-Νικόλα Ρέπα και τους περσινούς πρωταθλητές Σπύρο Σπύρου και Αντώνη Μαρασινό. Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφερθούμε και στην παρουσία του πρωταθλητή 2016 Νικόλα Ευσταθίου, ο οποίος στάθηκε άτυχος στον προηγούμενο αγώνα. Σημείο αναφοράς μπορεί να χαρακτηριστεί ο πάντα εντυπωσιακός Κούλλης Ιωαννίδης “Pepsi” ο οποίος σε κάθε αγώνα προσφέρει θέαμα αξιώσεων στους πολυπληθείς θεατές. Στον συγκεκριμένο αγώνα θα έχουμε και την πρώτη παρουσία σαν διαγωνιζόμενου ενός Buggy.

Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι φίλοι το παράδειγμα του Ιάκωβου Λάμπρου και να έχουμε μεγαλύτερη παρουσία αυτών των εντυπωσιακών Buggy. Στην πιο μικρή κατηγορία ξεχωρίζουμε την παρουσία του Αντρέα Παπαχαραλάμπους, ο οποίος στον τελευταίο αγώνα έχοντας εντυπωσιακότατα περάσματα έδωσε ρεσιτάλ επικρατώντας πολύ πιο δυνατών αυτοκινήτων απο το δικό του.

Με τα αποτελέσματα του προηγούμενου αγώνα, το πρωτάθλημα πήρε φωτιά, αφού στην πρώτη θέση ισοβαθμούν οι Σπύρος Δρουσιώτης και Λάμπρος Ιωαννίδης με 43 βαθμούς, καθώς  οι δύο προαναφερόμενοι οδηγοί κατάφεραν να κερδίσουν απο ένα αγώνα.

Ραντεβού αύριο λοιπόν στην πίστα Μοσφιλωτής, όπου το θέαμα αναμένεται να κτυπήσει για άλλη μια φορά κόκκινο.