37o Tour Of Cyprus 2020: Σαφές προβάδισμα για τους Γαλαταριώτη-Ιωάννου

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το Nicosia Mall το 37o Tour of Cyprus, με διοργανωτή τον Ο.Φ.Α και τον αγώνα να τελεί υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει τρείς ειδικές επαναλαμβανόμενες και μετά τις τρείς πρώτες ήδη τα πληρώματα βρίσκονται στο χώρο ανασυγκρότησης δίπλα από το Nicosia Mall.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Petrolina ENI Racing TeamΓαλαταριώτης-Ιωάννου (Volkswagen Polo GTI R5) κέρδισαν τις τρείς πρώτες ειδικές διαδρομές της μέρας και απέκτησαν σαφές προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους.

Μεγάλη μάχη γίνετε για τη δεύτερη θέση μεταξύ των Petrolina ENI Racing Team Γιάγκου-Κυριάκου (Hyundai i20 R5) και Q8 Παντελή-Χριστοδούλου (Citroen DS3 R5). Οι Γιάγκου-Κυριάκου ήταν ταχύτεροι στην πρώτη ειδική όμως οι Παντελή-Χριστοδούλου αντέδρασαν και όντας ταχύτεροι στις επόμενες δυο ειδικές από τους αντιπάλους τους μείωσαν τη μεταξύ τους διαφορά στα έξι δευτερόλεπτα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιούν οι Χριστοδούλου-Ξενοφώντος (Subaru Impreza) οι οποίοι είναι τέταρτοι γενικής και πρώτοι στην κατηγορία RC2, με τους Q8 Παφίτη-Βασιλείου (Mitsubishi Lancer EVO9) και Αντωνίου-Πιερή (Mitsubishi LancerEVO10) να είναι πέμπτοι και έκτοι αντίστοιχα.

Στη δικίνητη κατηγορία, μέχρι στιγμής ταχύτερο πλήρωμα είναι οι Παναγιώτης και Ανδρέας Ξενοφώντος (Honda Civic) και δεύτεροι οι Παντελή-Θεοφάνους (Ford Fiesta). Η μεταξύ τους διαφορά είναι στα 11 δευτερόλεπτα και η συνέχεια προβλέπετε συναρπαστική. Στην τρίτη θέση χωρίς να απειλούν και να απειλούνται, είναι οι Τανούσης-Χριστοδούλου (Toyota Yaris).

Μετά και τις τρείς πρώτες ειδικές τον αγώνα εγκατέλειψαν οι Ρούσος-Γιαννακού, Ιωάννου-Νέστωρος, Τζιωρτζής-Κασέττας και Πέτρου-Χρυσοστόμου.

Η πρώτη μέρα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με την επανάληψη των τριών ειδικών.

Overall after SS3