3ος αγώνας Drift: Preview

Με γεμάτες τις μπαταρίες από τις καλοκαιρινές διακοπές, το Power Drift Club επιστρέφει στην δράση την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 στην πίστα Achna Speedway, για τον 3ο αγώνα της χρονιάς στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Χώρος διεξαγωγής είναι το γνωστό “Parking”.  Σχεδιαστικά θα κρατήσει την ίδια φιλοσοφία με τον προηγούμενο αγώνα μετά από προτροπές των θεατών και οδηγών, αλλά και λόγω της εξαιρετικής επιτυχίας του προηγούμενου αγώνα.

Με την παρουσία των κορυφαίων Κύπριων Drifters, οι θεατές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα αναμένεται να απολαύσουν θέαμα πολύ ψηλών προδιαγραφών.  Βλέποντας την κατάταξη στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα τόσο σε Pro αλλά και σε Semi Pro κατηγορία μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι βαδίζουμε στο πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα στην ιστορία του Κυπριακού Drift. Ακόμη ένας λόγος για τους θεατές είναι και η επιστροφή του περσινού πρωταθλητή Πάμπου Χαραλάμπους στην ενεργό δράση, ο οποίος επιστρέφει για να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στον αγώνα θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε διαγωνιζόμενο ένα  πολύ μεγάλο όνομα στο χώρο του Drift από το εξωτερικό ο οποίος θα έρθει σαν φιλοξενούμενος του Power Drift Club.

Με αυτά τα δεδομένα κατά νου αλλά και άλλες εκπλήξεις που μπορεί να μας επιφυλάξει το Power Drift Club, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην πίστα Achna Speedway την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00.  Να είστε όλοι εκεί!!!