2017 King of Nations – Αλλαγές ημερομηνιών –Νέο Ημερολόγιο

Το King Of Europe ανακοίνωσε σήμερα ότι δύο από του αγώνες του 2017 μετακινούνται σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Οι αγώνες αυτοί είναι οι King Of Nations Φιλιππίνες και King Of Touge, πρώτος αγώνας.

Ο αγώνας των Φιλιππίνων μετατίθεται στο 2018 και ο αγώνας King of Touge στο Can Padro της Βαρκελώνης στις 29/30 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Chapelle du Bard της Γαλλίας αναμφίβολα ένας από τους πλέων αγαπημένους αγώνες τόσο για του θεατές αλλά και τους οδηγούς.

Η ομάδα του King of Europe, εργάζεται σκληρά για να αποφεύγονται αναβολές αγώνων, αλλά δυστυχώς και πάλι εξαιτίας καταστάσεων που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της, δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από την αλλαγή του αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η διοργάνωση αγώνων βασίζεται σε αμοιβαία προσπάθεια με τους τοπικούς τους συνεργάτες που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να θέσουμε τους χορηγούς και τις ομάδες σε οποιονδήποτε αδικαιολόγητο κίνδυνο.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με αυτές τις αλλαγές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί με τον διοργανωτή.