12ος αγώνας Car Crash

Στην περιοχή της Αραδίππου πλησίον από το γκαράζ του Στέλιου Λαού διεξήχθη ο 12ος αγώνας συγκρουόμενων αυτοκινήτων (car crash). Μακριά από άγχος για διάκριση, οι συμμετέχοντες έδωσαν μάχες μέχρι τελικής πτώσης καθώς αυτού του είδους οι αγώνες αυτό ακριβώς απαιτούν. Αρκετός κόσμος αφιέρωσε το πρωινό της Κυριακής, για να δει αυτοκίνητα κυριολεκτικά να διαλύονται και στο τέλος έφυγε απόλυτα ικανοποιημένος από τις πολλές συγκρούσεις/εγαταλείψεις των διαγωνιζομένων.

Ο κανονισμός ένας, κτυπήματα στον αντίπαλο μέχρι …αποκλεισμού, με τον τελευταίο που επιβίωνε να ανακηρύσσετε νικητής.

Αυτός που τελικά κατάφερε να φύγει νικητής ήταν ο γνωστός drifter Sergio Γρηγορίου μετά όμως από απόφαση της κριτικής επιτροπής καθώς στην αλληλοεξόντωση όσων συμμετείχαν έμειναν τρείς οδηγοί και με τις συγκρούσεις να μειώνονται δραστικά ο αγώνας έπρεπε να λάβει τέλος με αυτό τον τρόπο. Αν και το αυτοκίνητο του ήταν σχεδόν κατεστραμμένο, εντούτοις κατάφερε να επιβιώσει από τα πολλά χτυπήματα που δέχτηκε και έδωσε πανηγυρίζοντας έξαλλα μετά το τέλος του αγώνα.

Ο αγώνας πέραν της πλάκας είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα καθαρά έσοδα δόθηκαν στο φιλανθρωπικό ταμείο Βασούλλα Ελευθερίου.

Στάθης Ευσταθίου

Φωτογραφίες: S&M PICS