1ος φιλικός 2ήμερος αγώνας Enduro: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

Το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιανουαρίου η αγωνιστική σεζόν για την Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας αρχίζει με τον 1oφιλικό 2ήμερο αγώνα Enduro.

Διοργανωτής είναι η Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας περιφέρειας Μοσφιλωτής και η διαδρομή που έχει επιλεγεί είναι βατή για αυτούς που θα διαγωνιστούν και έχουν τη δυνατότητα να δοκιμαστούν σε χωματόδρομους, μονοπάτια και δάσος, με το χρόνο να παίζει σημαντικό ρόλο αφού πέραν από τη χρονομετρημένη διαδρομή οι αναβάτες θα πρέπει να τηρούν και το χρονικό πλαίσιο στα Σημεία Ελέγχου Χρόνου.

Οι προετοιμασίες παρά τις γιορτινές μέρες, είναι στην τελική ευθεία και οι ιθύνοντες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς ούτως ώστε όλα να είναι έτοιμα μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Το Σάββατο, ο αγώνας θα λάβει χώρα στην περιοχή Κόρνου/Δελίκηπου. Ο αγώνας αποτελείται από μία κυκλική διαδρομή, με δύο χρονομετρημένες ειδικές διαδρομές οι οποίες θα είναι προσβάσιμες για θέαση στο κοινό, όπου οι αθλητές θα μας δείξουν τις δεξιότητες τους έχοντας στόχο τον καλύτερο χρόνο. (Σύντομα θα ανακοινωθεί η ακριβής τοποθεσία). Ο αγώνας αναμένεται να διαρκέσει περίπου 3-4 ώρες για την ημέρα του Σαββάτου.

Η μέρα της Κυριακής θα βρει τον αγώνα στην κύτη του ποταμού Γυαλιά στο Δάλι. Στην πλατεία θα υπάρχει το park fermè όπου θα σταθμεύσουν οι μοτοσικλέτες των αθλητών μετά το τέλος της πρώτης μέρας του αγώνα (θα διανυκτερεύσουν με πλήρη φύλαξη από φρουρούς ασφαλείας). Επίσης εκεί θα υπάρχουν περίπτερα από διάφορες εταιρείες μοτοσικλετών, περίπτερα πώλησης φαγητού, ποτού και καφέδων. Επιπρόσθετα DJs θα μας ψυχαγωγούν με τις μουσικές τους δεξιότητες καθώς θα απολαμβάνουμε τον αγώνα αλλά και με το τέλος αυτού, αφού αναμένεται να ακολουθήσει γλέντι! Οι γέφυρες του ποταμού θα είναι κλειστές για την τροχαία κίνηση και θα προσφέρονται για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τον αγώνα. Επίσης για θέαση του αγώνα προσφέρονται και οι όχθες του ποταμού όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν τον αγώνα κατά μήκος του ποταμού. Με το τέλος του αγώνα, θα γίνει η απονομή των επάθλων.

Θα αναρτηθεί σύντομα και αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα του αγώνα για όλους τους ενδιαφερόμενους.

*ΠΡΟΣΟΧΗ*
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι αθλητές παρακαλώ όπως διαβάσουν την προκήρυξη και τους γενικούς κανονισμούς του αγώνα για περισσότερες πληροφορίες και για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Γενικούς Κανονισμούς, επικοινωνήστε με τα πιο κάτω άτομα)

Γιώργος Παουλλής 99 897762
Χρίστος Αναστασίου 99 519254

(Για την προκήρυξη του αγώνα πατήστε τον σύνδεσμο πιο κάτω)

https://1drv.ms/b/s!AnbKatM5PwPjgRFmMTlDlqpb2ynt

(Για τους γενικούς κανονισμούς πατήστε τον σύνδεσμο πιο κάτω)

https://1drv.ms/b/s!AnbKatM5PwPjgRDeq98Yud_GrLRp

On Saturday, the race will take place at Kornos/Delikipos area. The race includes one circular race track, two timed special tracks that will be available for audience to be present, in which the contestants will have the chance to show us their abilities and skills with ultimate goal the best time (exact location to be anounced soon). The race is expected to last for 3-4 hours on Saturday.

On Sunday, the race will continue on Gyalias riverbed in Dali village. The contestants will be parking their motorcycles in the village square park fermè, when the first day of the race comes to an end (they will spend the night there with security guards to ensure that nothing gets stolen or damaged). Additionally, there will be various small stations selling motorcycles related goods, food, drinks and coffee as well as talented DJs will be playing during and after the race at the party.

The river bridges will not be available for crossing using any motor vehicles; they will serve as viewpoints instead and People will be able to enjoy the race from the riverbanks as well. The trophy award ceremony will take place soon after the race.

An analytic itinerary of the race will be announced shortly for all the interested parties.

*Be aware*
For more information and to avoid any misunderstanding or inconvenience, all the contestands are advised to read and agree upon the declaration and general terms and conditions of the race

(Declaration)

https://drive.google.com/…/12XAg2l6GFWuGX9bNKNW…/view…

(General Terms)

https://drive.google.com/…/1yNvQj…/view…

(For more info regarding the General Terms contact with the person below)

Loucas Nicolaou 99085893