Γρήγορα αυτοκίνητα και κλασσική αρχιτεκτονική στο ημερολόγιο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ για το 2023

Γρήγορα αυτοκίνητα και αριστουργήματα της κλασσικής αρχιτεκτονικής υποδέχεται πρωταγωνιστούν στο εταιρικό ημερολόγιο της εταιρείας ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ηγέτιδας του automotive aftermarket.

To ημερολόγιο έχει καταστεί θεσμός που αναδεικνύει κάθε χρόνο και μια διαφορετική πτυχή. Τα προηγούμενα χρόνια είχαν προηγηθεί τα Αυτοκίνητα της Κούβας για να ακολουθήσουν Κλασσικά Αυτοκίνητα της Κύπρου και το 2022 η Εγκαταλελειμμένη Κύπρος. To ημερολόγιο αποστέλλεται σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και δεν πωλείται.

Το θέμα του ημερολογίου του 2023 είναι το σπορ αυτοκίνητο «το αυτοκίνητο το οποίο προορίζεται λιγότερο για πρακτικότητα και περισσότερο για οδηγική ευχαρίστηση» όπως εξηγεί στο σημείωμά του στο ημερολόγιο ο Co-CEO της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας. Έτσι σπορ αυτοκίνητα των κυπριακών δρόμων «παντρεύτηκαν» αρμονικά με ορισμένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια του νησιού όπως το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και τα κτήρια του αναβαθμισμένου ιστορικού κέντρου της Πάφου.

Από τις σελίδες του ημερολογίου παρελαύνουν ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους κυπριακούς δρόμους όπως μια κόκκινη Lamborghini LP610-4 5.2L, μια Chevrolet Corvette C7 6.2L, ένα Audi R8 V10 και μια BMW i8 roadster Hybrid.

Τα αυτοκίνητα που φωτογραφήθηκαν ανήκουν σε φίλους και συνεργάτες της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Η επιλογή της φωτογράφησης των πιο πάνω αυτοκινήτων με φόντο σε κλασσικά κτήρια έγινε με σκοπό την ανάδειξη της αντίθεσης του σύγχρονου μπροστά στο παλιό.

«Παρά το μικρό μέγεθος της χώρας μας, η Κύπρος διαθέτει πληθώρα δρόμων, διαδρομών, πόλεων, αξιοθέατων και σημείων όπου μπορεί ο κάθε οδηγός να απολαύσει το δικό του αυτοκίνητο» αναφέρει προλογίζοντας την έκδοση ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας.