1ος Αγώνας Drift 2018: Δυναμικό ξεκίνημα σε μια πολλά υποσχόμενη χρονιά

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ανοίγει η αυλαία του πολυαναμενόμενου πρωταθλήματος Drift 2018 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Το Power Drift Club πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά μεταφέρει την δράση στο λιμάνι Λεμεσού, όπου θα διεξαχθούν και οι πέντε αγώνες της φετινης χρονιάς.

Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να μας προσφέρει εξαιρετικό θέαμα, μεγάλη δόση αδρεναλίνης και σύνεφα καμένου ελαστικού. Όλα ξεκινούν το Σάββατο με την διοργάνωση του “Meet the Drivers”, όπου μετά θα ακολουθήσει το “Practice Day”, με την τιμή εισόδου για την ωραία αυτή εκδήλωση να έχει οριστεί στα 5 Ευρώ. Αν θέλεις να γνωρίσεις απο κοντα τα ινδάλματα σου αλλά και να τους δεις εν δράση χωρίς το άγχος της βαθμολογίας, τότε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου απο τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα δεν έχεις απο το να περάσεις απο το Λιμάνι. Η δράση κορυφώνεται την Κυριακή με τον καθεαυτό αγώνα, στον οποίο έχει δηλώσει συμμετοχή η αφρόκρεμα του κυπριακού Drift. Σύμφωνα με δηλώσεις μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Power Drift Club, αναμένουμε και άλλες μεγαλύτερες εκπλήξεις, οι οποίες ξεκινούν από τον πρώτο αγώνα με συμμετοχή έκπληξη, αλλά και με άλλα πολλά στους επόμενους αγώνες.

Σχεδιαστικά θα ακολουθηθεί η ίδια λογική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Drift, με τους κριτές να είναι οι ίδιοι με την περσινή χρονιά.  Ακολουθώντας την ίδια πετυχημένη συνταγή των εξαιρετικά ψηλών ταχυτήτων, των ανοιχτών και απαιτικών στροφών, το θέαμα σίγουρα θα ανταμήψει αυτούς που θα παρευρεθούν στον αγώνα. Όπως είδαμε απο την περσινή χρονιά οι οδηγοί μας έχουν ανεβεί επίπεδο και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην ιστορία του Κυπριακού Drift.

Αν είσαι λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τότε ραντεβού στο Λιμάνι Λεμεσού το Σαββατοκυρίακο για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.