1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Trial 4Χ4 2017

Διοργανώνεται την Κυριακή 21 Μάιου ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου 4χ4 Trial από τον ΚΟΦΑ (Κυπριακός Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου) με την συμμετοχή 10 πληρωμάτων με σταθμό και αυτή την φορά την πίστα στην περιοχή Κελιών.

Στον αγώνα θα ισχύσουν οι γενικοί κανονισμοί για αγώνα Trial, εκτός από κάποιες μικρές αλλαγές τις οποίες θα δούμε αναλυτικά πιο κάτω.

Το Κύπελλο 2017 θα αποτελείτε από τέσσερις αγώνες, οι οποίοι θα βαθμολογούνται όπως προνοούν οι κανονισμοί και στην τελική βαθμολογία θα προσμετρήσουν όλοι οι αγώνες, με τους διαγωνιζόμενους να πρέπει να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες. Κυπελλούχος σε κάθε κατηγορία θα είναι ο οδηγός με την πιο ψηλή βαθμολογία.

Στην κατηγορία EXTREME 4×4 τα αγωνιστικά θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες στην K1 όπου θα είναι τα αγωνιστικά με τιμόνι μόνο μπροστά και την Κ2 όπου και τα αγωνιστικά με τιμόνια μπροστά και πίσω.

Στην συμβατική κατηγορία η οποία θα ονομαστεί Κ3 θα απαγορεύονται τα τιμόνια στον πίσω άξονα. Λόγο του μειωμένου αριθμού συμμετοχών έγινε τροποποίηση του κανονισμού και τα αγωνιστικά μπορούν να οδηγούνται από μέχρι και τρεις οδηγούς, νοουμένου ότι θα διασφαλίζεται η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα χωρίς καθυστερήσεις.

Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 το πρωί και αν πάμε με την λογική των εξαιρετικών διοργανώσεων που είδαμε των τελευταίο καιρό από τον ΚΌΦΑ, πάμε γι ακόμα ένα συναρπαστικό αγώνα. Για τους φίλους που θα ήθελαν να απολαύσουν τον συγκεκριμένο αγώνα τον οποίο προτείνουμε ανεπιφύλακτα, η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη. Απο τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς Παραλίμνι-Αγία Νάπα βγείτε στην έξοδο προς Κελιά, προχωρήστε γύρο στα 1500 μέτρα όπου θα δείτε στα αριστερά σας την πίστα του αγώνα.