1ος Αγωνας Drift – Ελεύθερα Δοκιμαστικά

Με την παρουσία 36 οδηγών και πλήθος θεατών, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα ελέυθερα δοκιμαστικά ενόψη του πρώτου αγώνα Drift της χρονιάς.

Το πρόγραμμα της σημερινής μέρας ξεκίνησε με την ενημέρωση των οδηγών απο τους κριτές του αγώνα για την σχεδίαση της πίστας, η οποία ξεπερνά κάθε φαντασία, με εξαιρετικά ανοικτές και ακραίες γραμμές.  Μια πολύ απαιτητική πίστα η οποία ζητάει απο του οδηγούς να μην αφήσουν το γκάζι ούτε δευτερόλεπτο.

Στην συνέχεια μπήκαμε στην φάση των δοκιμαστικών περασμάτων εκεί που όλοι οι οδηγοί αν και δυσκολέυτηκαν στην αρχή με την δύσκολη σχεδίαση, στην συνέχεια εγκλιματίστηκαν χαρίζοντας μας εξαιρετικό θέαμα, με τη ροή των περασμάτων να είναι συνεχής χωρίς την όποιαδήποτε καθυστέρηση.

Κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών, οι θεατές που βρέθηκαν στην πίστα είχαν την ευκαιρεία να συνομιλήσουν με τους οδηγούς και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Με την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών είχαμε την ευκαιρεία να συνομιλήσουμε με αρκετούς απο τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι απο την επιλογή και τον σχεδιασμό της πίστας.

Η δράση συνεχίζεται αύριο Κυριακή και ώρα με τον καθεαυτό αγώνα.   το πρωί.  Εάν είσαι φίλος του μηχανοκίνητου, εάν θέλεις η αδρεναλίνη σου να κτυπήσει κόκκινο, τότε ραντεβού στο λιμάνι Λεμεσού για τον πρώτο αγώνα Drift της χρονιάς.