1η Η&Κ ΑΕΒΕ ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΑΛΙΩΝ: ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ 15-16 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης – Α.Ο.Κρήτης διοργανώνει την Κυριακή 16 Μαϊου 2021, την Ανάβαση Μαλίων, που θα αποτελέσει τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί σε κομμάτι μήκους 5,2 χιλιομέτρων της γνωστής ειδικής διαδρομής του Ράλλυ Κρήτης «Μάλια-Κράσι»

Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (ΚΕΔΧ).

Το Σάββατο 15 Μαϊου, από 16:00 μέχρι 18:00, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και αρχικός τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του βασικού χορηγού του αγώνα, Η&Κ ΑΕΒΕ, Service Hyundai KIA motors στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου

Τη Κυριακή 16 Μαϊου , η διαδρομή θα κλείσει στις 09:30 προκειμένου να ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, στις 10:30, οι επίσημες χρονομετρημένες δοκιμές του αγώνα

Η εκκίνηση του αγώνα, που θα αποτελείται από 2 σκέλη, θα πραγματοποιηθεί με το πέρας των χρονομετρημένων δοκιμών στις 14:00

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) και λήγουν την Παρασκευή 6 Μαϊου 2021

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων και κυβικών (Ν,Α,Ε, Formula Saloon,) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης.

Η Ανάβαση Μαλίων θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε). Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

 

 Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε με την γραμματεία του αγώνα, στο τηλ.  6976897007  / 2810229329

Στην σελίδα και στο group του Α.Ο.Κρήτης στο Facebook ενημερωθείτε  για όλες τις εξελίξεις και πληροφορίες για το 1η Η&Κ αεβε ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΑΛΙΩΝ.

https://www.facebook.com/groups/aokritis/

Προγραμμα Αγωνα ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΑΛΙΑ_2021 (1)