Όφελος μέχρι και €8.000 για τα Jaguar E-Pace και F-Pace από τον Όμιλο Πηλακούτα

Jaguar E-PACE

Μέχρι και οκτώ χιλιάδες ευρώ πιο κάτω από την αρχική τιμή προσφέρει ο Όμιλος Πηλακούτα τα κορυφαία SUV της Jaguar. Πρόκειται για τα Jaguar E-Pace και F-Pace, δύο μοντέλα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, το σύγχρονο σχεδιασμό και τα ψηλά επίπεδα τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας που διαθέτουν. Τώρα ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει όφελος μέχρι οκτώ χιλιάδες ευρώ για αυτοκίνητα που βρίσκονται σε στοκ.

Το E Pace είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης και τοποθετείται κάτω από την μεγαλύτερη F-Pace. Με ένα εσωτερικό εστιασμένο στον οδηγό και με γνώμονα την οικογένεια, το Jaguar E Pace μπορεί να προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία, πρακτικότητα στην καθημερινότητα και κορυφαίους αποθηκευτικούς χώρους. Προσφέρεται με μια πλήρη γκάμα κινητήρων από 150 μέχρι 300 ίππους σε δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

H Jaguar F-Pace αποτέλεσε το πρώτο SUV στην ιστορία της Jaguar στην 70χρονη ιστορία της μάρκας. Επιβλητικό, πολυτελές με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τεχνολογία αιχμής, το F-Pace είναι ένα SUV επιδόσεων που συνδυάζει τη μέγιστη οδηγητική απόλαυση με την οικονομία.. H υπερσύγχρονη τεχνολογία είναι το κύριο χαρακτηριστικό του εσωτερικού, με την πολυτέλεια και τα ποιοτικά υλικά να έχουν τον πρώτο λόγο. Όπως και το E-Pace έτσι και το F-Pace προσφέρεται με μια πλήρη γκάμα κινητήρων από 163 μέχρι 340 ίππους σε δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.